tirsdag 12. februar 2019

Sluxx sneglemiddel

Et forsøk viser at sneglemiddelet Sluxx raskest dreper den invaderende brunskogsneglen. Men private hageeiere får ikke bruke det effektive . Få timer etter at sneglene har spist Sluxx , mister de matlysten. Sneglene vil trekke seg tilbake til et skjulested og dør etter noen dager. For å få god effekt er det .

Sluxx var så appetittvekkende og effektivt at det drepte alle. AS som importerer sneglemiddel fra Sluxx -produsenten Neudorff i Tyskland. Forskjellige typer sneglemiddel. Gruppens medlemmer mener Sluxx er det mest effektive middelet i kampen mot brunskogsneglene. Sluxx HP - Effektivt sneglemiddel til brug i alle typer landbrugs- og gartneriafgrøder.


Hvorfor skulle importøren søke om det, når prisen på Sluxx er kr. NB: Vi snakker om sneglemiddel , IKKE SNEGLEGIFT.

Er jernfosfat som finnes i Ferramol, Trinol og Sluxx giftig? Nei, i utgangspunktet er dette naturlig forekommende stoffer. Hver kveld plukker Cathrine flere hundre brunskogsnegler på Konnerud i Drammen.


Rekorden er imidlertid langt høyere. Det mest virksomme sneglemiddel på markedet efter min mening. Dette kan kombineres med et sneglemiddel for å hindre innvandring. Det kan også være nødvendig å legge ut et sneglemiddel inne i åkeren . Avsette midler for kommunene til utlegging av Sluxx på kommunal grunn som.


Vi har også undersøkt effekten av det biologiske nematode- preparatet Nemaslug tilsatt dyrefôr som. Sluxx og Smartbayt i innendørs og utendørs forsøk. Mangler: sneglemiddel – Noe i norske hager dreper pinnsvin – NRK Vestfold – Lokale nyheter. Giftinformasjonen ved Folkehelseinstituttet opplyser at de har hatt ni tilfeller med dyr som har fått i seg sneglemiddel hittil i år, men ingen som . Sneglegeriljaen skal denne uken legge ut sneglemiddelet Sluxx på fellesområder og på utsiden av gjerdet mot Kolonihagestien. Ferramol eller de som har tilgang til Sluxx gi rask effekt.


Ingen tilbageholdelsesfrist. Neudorff mener Sluxx er tilnærmet det samme som Ferramol, sier.

Sneglemiddel til brug i alle typer landbrugs- og gartneriafgrøder. Anvendes indenfor c Produkt må kun købes af professionelle og anvendes erhvervsmæssigt, men kræver ingen gyldig autorisation. Sneglemidlet Sluxx HP har fået fornyet godkendelsen med ganske få ændringer. Plantasjen har sneglemiddel , men så vidt jeg har forstått er det ikke så mye som fungerer. Et annet kjemisk middel som virker på brunskogsnegl er Sluxx.


Når det gjelder raskest snegledø kommer Sluxx best ut i forsøket. Først etter to dager på sneglemiddel fikk de også gulrotskiver å spise.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg