mandag 11. februar 2019

Vann i bilen

Når det regner, legger det seg mye vann på gulvet bak passasjersetet. VAG biler mens eieren av denne har fått nytt badebasseng i bilen sin :-). Nå skjedd det at hver gang det regner ute, så blir bilen full av vann , på gulvet av bilen. Har et problem som jeg trenger hjelp til.


Har en Paasat 97mod som tar inn vann.

Jeg oppdaget det etter at jeg vasket bilen sist, når jeg skulle . LITERvis med vann i bilen ! Teknisk og trimming: Heisann, jeg har nylig oppdaget at det samler seg MASSEVIS av vann oppi bøtta . Lekker vann på føresiden av bilen når det regner. De tetter igjen dreneringshullene på bilen. Det kan igjen føre til at vann kommer på avveie, og ender opp i motorrommet eller . Så stoppet jo bilen da, fra å gå fint, til totalt stopp på 1km.

Når bilen din tar inn vann , er det lov å være kreativ for å lokalisere lekkasjen. Disse dammene kan være en skjult fiende for motoren, og det er viktig å være oppmerksom på hva vannet kan gjøre med bilen din. Det er mer regn i vente og vi kjører så vannspruten står om dagen!


Vi tenker lite på at det bare skal en liten skvett til for at bilen havner på . Vannflekker kommer av at vann med mineraler og sporstoffer får tørke på bilen din. I løpet av de siste månedene har jeg merket at den. Her er historien som nesten er for god til å være sann. Hvorfor er da ikke dette en god idé når vi skal vaske bilen ? Burde det ikke her være spesielt bra med varmt, rykende vann for å fjerne salt, oljerester og skitt? En spesiell sak, innrømmer daglig leder Trude Bertnes i Narvik Vann.


TRYGG OG GOD BIL : Kjetil Grodås seier avtalen med niesa først var at ho skulle få ein kabriolet om ho vann veddemålet. Kommer vann inn under gulvmattene! Lotteritilsynet har trekt vinnarloddet i Ulstein KFUK- KFUM sitt billotteri.


Ein overvelda Halvor Mjøen Berg er vinnaren . Lyserenveien og havnet i vannet i Spydeberg.

Svensk politi søkte etter sjåføren i flere timer etter at en norsk bil havnet i vannet utenfor Strömstad søndag morgen. Først søndag formiddag ble . En år gammel mann som ble meldt savnet søndag, er funnet død i bilen sin i sjøen utenfor fergekaia i Holm i Bindal i Trøndelag. Ved vann inn i bil , gjentatte ganger og over ti uten at dette lar seg utbedre, kan det foreligge grunnlag for heving av bilkjøpet. Føreren, som er en lokal kvinne, har kommet seg ut av bilen på egen hånd.


Her får ni år gamle Steffen S. Kleiven prøve bilen han vann laurdag. Denne kan han no bruke i eit år framover etter at han deltok på årets . Det er startet søk etter mulig savnet person, melder . En bil ble litt før klokken 13. Brannvesenets dykkere har søkt etter en person i Audna i Lindesnes kommune, og brakt en person på land. En person skal ha fått armen helt eller delvis avrevet i forbindelse med . Bilen personen satt i, ble tatt av .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg