torsdag 28. februar 2019

Lavendel mot møll

Les også: Husfliden til full krig mot møll. Både kamferkister og lavendel brukes, men også å fryse ned klær og sedertrekuler er mye brukt. Er dette bare lavendel i en stoffpose og er det godt nok?


Noen som har noe å anbefale . Cedertre med lavendel er et meget godt alternativ for å beskytte klærne dine mot klesmøll.

De liker ikke denne lukten, så legg kulene sammen med nyvasket . Hvor får jge kjøpt det med slike poser som duften kommer ut gjennom? Møll kan både irritere og gjøre skade på tekstilene dine, men med noen enkle. Her er rådene både for å forebygge og behandle mot møll.


NOEN SOM HAR NOEN LURE TIPS MOT MØLL ? Har ikke flere råd enn de du har fått her, tenkte også på lavendel - men har selv ikke prøvd . Når man nå henter inn ullklærne som skal brukes i vinter vil mange oppdage at møllen har vært på ferde.

Før i tiden brukte man møllkuler av . Hva kan man gjøre mot dette? Møllkuler er så vidt jeg forstår ut? I tillegg til å holde møllen unna klærne, sprer lavendelposen også en . Einer er god mot fett hår, fet og uren hu hud som trenger å bli frisket opp og i antirynkekremer.


Fra Land rapporteres det at lavendel har vært brukt mot gulsott og vattersott. Mange planter og sopp er blitt brukt som middel mot utøy og skadedyr. For å holde møll unna planter, kan du henge bomullsdotter dynket med lavendelolje , . Det er god grunn til at lavendel har blitt brukt mot møll i klesskapet. Møll ødelegger dessverre mange bunader. Fra gammelt av ble det brukt luktposer av pors, reinfann og ryllik mot møll.


Lavendelpose i bomull med hempe. En av de vanligste naturlige midler mot møll er lavendel. Duften av lavendel frastøter møll ut av dine favoritt biter av ull og pels. Kan tørkes og brukes til å holde møll,.


I Norge ble den brukt mot møll.

Mynter, spesielt peppermynte, er effektiv mot mygg, og har en frisk og herlig aroma. Hvor effektivt sedertre er mot møllangrep har jeg ikke sett artikler på, men tradisjonelt er sedertre og lavendel brukt i klær for å holde møll borte . Til og med klær som burde være så møllbehandlet fra fabrikken at det nesten ikke er ull lenger, er fullt av hull. Beslutningene gjelder som forskrift med de . Problemet med å bekjempe møll kjent for hver kvinne, fordi denne varen ikke vil. For å starte kampen mot møll trenger å finne henne, den såkalte hiet, og i tillegg,. Håndbroderte lavendelposer fylt med engelsk lavendel.


Dufter godt alle steder, men er ekstra fin til å beskytte ullplaggene dine mot møll. Tørkede blomster blir brukt i potpurri og duftposer mot møll. Innendørs holder den møll unna klesskapet.


I gamle dager skulle det være stil over tekstiloppbevaringen. En liten pose lavendel tronet gjerne .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg