mandag 18. februar 2019

Plante epletre fra frø

Jodå, du kan endeleg få deg eit epletre ved å så eit eplefrø. I planteskular og forsøksgardar nedover i Europa vert det heile tida dyrka fram . Jeg hadde en gang et epletre fra et frø , det levde i to-tre år. Det kom fra et eple fra New . Det er gøy å høre at du vil prøve å plante eplefrø fra egne trær.


Vekstvilkår for Pink Lady epler?

Hvordan skru sammen et epletre – NRK Telemark – Lokale nyheter. Eplefrø -skal det tørkes før det såes? Det er langt fra oppfatningen folk flest har om at frø , jord og vann er det som skal til for å dyrke et epletre. All dyrking av planter , trær og busker . Lurer du på hvor og hvordan du skal plante et frukttre? Jeg har nå plukka epler fra hagen og tatt ut frøene.


Så plommer: Kjerne eller helle plomma? Bonsai-trær - noen som har erfaring med de?

Vil et eple-frø, fra kjernehuset altså bli en plante. Fellesforum › Anonymforum - Skravle Bufret 28. Lucas skulle så absolutt plante et sånt kjernehusfrø i dag, han gleder seg til det blir.


Hadde ikke trodd det skulle bli et stort fint epletre :o . Jeg sådde et frø fra et butikkjøpt eple i fjor, og det ble jammen et lite tre av det. Nå står det i potte på verandaen, men skal plantes ut i hagen så . Innendørs epletre - råd innlegg 13. Frøsådde epler innlegg 17.


Flere resultater fra forum. Derfor bør du plante epletreet om høsten - viivilla. Skal du plante epletre bør du gjøre det i høst Bufret Lignende 24. Har du lyst til å plante et epletre ? Hvis du skal plante epletre bør du gjøre det på høsten.


Da kan du samle frø fra planten og så selv! For best resultat plantes epletrær om høsten eller våren. Villepler formerer seg gjennom frø , men det er imidlertid ikke noen hensiktsmessig metode om du vil . Her er en steg for steg artikkel om hvordan å dyrke din egen epletre.

Transplantere nylig spiret frøplante til en større pott og holde vanning daglig. For å sikre at du oppnår resultater, bør du sette flere frø samtidig. Lag din egen spiselige hage med frukttrær, bærbusker og jordbærplanter.


De er både gode å spise av og svært dekorative. Ripsbusker kan plantes på rekke for . For år siden plantet jeg et epletre fra frø. Anastasia snakker om å plante et eget tre for familien, som du planter på familiens space of love . At de skal blandes med lett fuktet sand og settes i . Barnehagestudenter hadde et frø -prosjekt i år hvor de sådde forskjellige frø av noe….


Far min sådde fleire hundre epletre frå frø i diverse eple. Har prøvd en gang for mange år siden, og det vokste opp en plante. Hvis du lager et epletre helt fra frø , skal stammen ha vokst i omtrent to år før du kan pode på den.


Hvorfor ikke plante et epletre som prydtre?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg