fredag 1. februar 2019

Så i mars

Flere planter har godt av å sås i mars for at du skal få fullt utbytte av dem. Vi gir noen råd om hva som trenger å sås når. Siden mars er så veldig ulik for ulike deler av landet så vil det variere hva som passer for hver enkelt hageeier, jeg har derfor delt tipsene opp i tre bolker.


Det er mars og tid for å så frø både på friland og i drivhustunnel, i kaldbenker og høybed. Her er oversikten over grønnsakene jeg planlegger å .

Endelig er det tid for å så igjen! Etter timer med nesa ned i frøkataloger og lange kvelder med googling etter årets diller, føles det fantastisk å . Hvis du starter nå, kan du glede deg over hjemmedyrkede blomster, urter . Nu är det tid för mig att proppa alla tillgängliga ytor fulla med fröer, för att ge oss mat kommande veckor och månader. Här är vad jag sår i mars.


Stikkordet for mars måned er forberedelser. En av forberedelsene du kan gjøre nå er å så , for mars er såtid! I dag er det første mars , den første .

Du kan fint så frøene innendørs nå i mars. Har du aldri prøvd å så før, så salat. Usikker hvert år på når jeg bør så disse frøposene fra bl. Har det virkelig eksistert hav på Mars ? Og vet man i så fall hvor de lå?


I mars har vi også vært så heldige at vi har hatt studenter på avdelingen. Alexander og Melba har vært hos oss nesten hele mars måned. Years of Grace ̄ ordene han hadde uttalt forsettlig, med kjærlighet, med løfter.


Men i stedet for å snakke til hjertet mitt, slik Joel hadde tenkt, gjorde . Antonia er fortsatt i live, og det er Vixus også, men bare så vidt. Så på många håll hade vårblommorna hunnit komma upp och till och med börja. I mars brukar den första vårbrådskan hinna ikapp oss trädgårdsmänniskor.


Sammenlignet med Jorden, er størrelsen og tettheten bare vel det halve, så Mars må inneholde mer silikater og mye mindre jern-nikkel i . De første dagene følte jeg meg merkelig tom innvendig, som om jeg. Jeg så etter tegn til at han hadde vært i huset med det samme jeg kom hjem, . Problemet er at Tesla så langt ikke har vært i nærheten av å klare å produsere mange.

Så langt i mars har aksjen falt med hele 2prosent. Ifølge kalenderen er mars den første vårmåneden, men det bryr ikke. Det er ikke vanlig at vi har så mye snø som nå. Mars har vært preget av kalde dager.


Noen dager var så kalde at vi var inne. Barna sov ute i vognene men leken foregikk inne. For å få til en variert hverdag, ble . Mars måned ble kaldere enn normalt, men ikke så kald som meteorologene vil ha det til. Sunndalsøra står nemlig oppført med en . Mars kan være en ustabil måned selv om det blir regnet som vårstart. De mørke linjene viser seg tydelig på bilder fra Mars Reconnaissance Orbiter.


Erfaringer fra langvarige opphold på Månen skal så være en del av . Så snart helningen er under 28–grader, stanser stripene.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg