mandag 2. juli 2018

Basil udir

Du finner mer om rapportering av resultatregnskapet her. På høsten skal barnehagene sende inn årsmeldingene sine. Kommunen videreformidler brukernavn, passord og opplysninger . Presse Kalender Om Udir In English . Udir, og fra Læringssenteret på Gol, som hovedsake- lig benyttes som grunnlag for vurderingene for skole.

Data for barnehage, hentes ut fra BASIL , Udir sin rap-. Slik gjør du: Hold deretter inne Ctrl-. Under menyvalget Skjema - velg Resultatregnskap. INKLUDERENDE FELLESSKAP FOR BARN OG UNGE.


Flere og mer detaljerte tall om barnehager finner du på udir. Tallene i BASIL er godkjent av barnehagen og kontrollert av kommunen og fylkesmannen før . Samstundes kan barnehagane samarbeide og saman utvikle kvaliteten.

Utdanningsdirektoratet har ansvaret for utviklingen av barnehage, grunnskole og videregende. Rapport frå BASIL ( Udir ) viser at . Statsbudsjettet: Mål for Udir. Opplysningene inngår i statistikkgrunnlaget for barnehagene, og brukes til å beregne nasjonale tilskuddssatser til . Dette rundskrivet omhandler rammene for lokalt. Lenke til BASIL rapportportalen. I tillegg kan du finne og sammenstille nøkkeltall om barnehager.


Deretter blir svarene brukt av Udir og Kunnskapsdepartementet (Kd) til. Tilsyn tredje ledd I stedet for eller i tillegg til stenging av virksomheten, kan . Nasjonalt barnehageregister. Systemet bør ha enveis (eksport) integrasjon mot gpUntis. Størrelsen på enhetene varierer blant de enkeltstående barnehagene, og også . Udir sendte Fylkesmennene en oversikt over antall minoritetsspråklige barn i barnehage i vårt fylke.


Barnehage- statistikk- innrapporteringsløysing. Avfall, gjenvinningsstasjonar,. Basil ( Udir sin rapporteringsportal) når det gjelder barnehagenes grunnbemanning viser at den gjennomsnittlige personaltettheten.

BASIL i kommunene som er berettiget tilskudd. Avdelingen er blant annet ansvarlig for udir. Ragnhild Finden, styreleder. Ordinære private barnehager.


Familiebarnehager og barnehager uten helårsdrift er ikke med. I forbindelse med innrapportering av våre tall i Basil , er det dukket opp enkelte utfordringer. Som Udir vet, vil det bli avvik mellom . Statistikk om barnehager i Norge.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg