tirsdag 10. juli 2018

Hvor lenge må beis tørke før regn

Hvor lenge går det før beisen er tørr og tåler regn ? Det er noen aspekter man må ta høyde for ang dette med regn. Dilemmas, olje eller beise nybygget terrasse. Terrasse-relatert innlegg 10.


Beskytt nybeiset treverk fra regn - Vedlikehold av hagemøbler og.

Kommer det en uventet skur, må du ta grep for å unngå et skjoldete resultat. Lurer du på hva du skal tenkte på når du skal beise terrassen? Hvis været skifter brått og du nettopp har beiset , er det godt å vite at overflaten tåler en regnskur en times tid. Spesielt om man skal skifte farge på beisen. Vi lot det ikke tørke lenge nok.


Det må være helt tørt før du beiser , ellers vil det sprekke opp. Om det kommer regn før beisen har tørket er løpet kjørt, sier Volleng.

Dette er blogginnlegg fra blogg. Står på boksen at så lenge det er opphold i timer kan man påføre beisen. Skal selvsagt spyle terrassen med . Før du beiser terrassen, må underlaget være RFT: Rent, Fast og Tørt. Men pass på at det heller ikke er meldt regn det første døgnet. Guide til hvordan beise terrassegulv, hva temperaturen må være ved beising , tørketid.


Sjekk at det ikke er meldt regnvær det første døgnet etter påføring. Tvert imot, både hus, terrasse og hagemøbler kan med fordel rengjøres på regntunge dager. Jeg forstår at mange er fristet til å beise terrassen før 17. Er man i tvil om treverket er tørt nok til å beise eller olje, finnes det . Hvor lang tid tar det før jeg kan tråkke for over for å komme meg ut? Beiser du i sol så tørker nesten beisen før du får smurt beisen utover.


Vi har for mye regn og luftfuktighet her for at beisen klarer å sette . Nye impregnerte materialer må få tørke i 2–uker avhengig av været. Har du bygget by terrasse og lurer på hvor tidlig du kan begynne med å beise terrassen?

Det er lurt å sjekke værmeldingen før du starter. Det står også på boksen at det må være oppholde timer etter påføring. Her er fem vanlige feil du bør unngå når du beiser terrassen. Ikke påfør beisen i direkte sollys, da risikerer du at beisen tørker før den rekker å trekke ned i treet . La det virke så lenge som det står angitt på emballasjen.


Deretter skrubb, kost og spyl av. Når terrassen er renset, må den tørke godt opp før du beiser. Med et nytt strøk beis holder plattingen seg fin lenge. En sliten terrasse kan bli som ny, med vasking, sliping og beising.


Treverket på terrassen din blir vesentlig mer fuktighet i form av regn , snø og is enn. Det er viktig at rensemiddelet ikke tørker inn før du begynner skrubbingen,. Er terrassen veldig skitten, kan det hende at du må gjenta behandlingen.


I regnvær tørker disse raskere, samtidig som oljemalingen kan stå. Så hvor lenge må du vente før veggen er tørr nok til at det er greit å male? Prøv også å unngå å beise i perioder hvor det er morgendugg.


Underlaget må være tørt før du påfører terrassebeis.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg