tirsdag 3. juli 2018

Injera tilbehør

Injera er pannestekt brød laget av teffmel, et brød som du kjenner igjen fra. Server injera som tilbehør til middagsretter, eller legg de utover en . Hun var selv halvt dansk og halvt tunisisk, og utrolig . I det nordøstre hjørnet av Afrika blir injera spist hver dag, og fungerer som både bestikk og brød. Injera er en tykk pannekake som tradisjonelt laget av teff, eller .

Injera spises som tilbehør til middagsretter som wat og kitfo. Serveres med salat, grønnsaker og injera (lefse). Splint lentils with onion. Served with sala vegetables and injera.


Det er nogle tykke svampet lidt sure pandekager, som etiopierne spiser. Injera kalles ofte for en etiopisk pannekake siden den nesten stekes som det, men det er egentlig et mykt flatbrød. Det har en nøtteaktig surdeig-smak og er .

Doro wat og Beg tebs oppskrift med kalorier, allergener og pris. De aller fleste etiopiere spiser injera til hvert eneste målti sier Birhan. Variert tilbehør Det betyr ikke at smaksopplevelsene er ensformige. Sollyset må fanges inn og konsentreres med speil. Foto: Asfafaw Tesfay, Ethiopia . Forrige dagen kom naboene våre på døra med favnen full av injera og wot og annet snadder.


Mangler: tilbehør Lefser med lam fra Etiopia - Aperitif. Oppskrifter › Internasjonale retter Bufret Vurdering: - ‎stemmer Injera : Bland ingrediensene til surdeig en dag i forveien. Ha i tilstrekkelig vann til at det blir en passende bløt røre. Og min favorittrett er Etiopias nasjonalrett injera med forskjellige sauser. Til etiopisk mat anbefaler jeg en god og dyp rødvin.


VELDIG gla i etiopisk mat, og synes. Så tar han en injera fra et demonstrasjonsbrett, river en bit av og plukker opp. Fjern skinn og del kyllingen i passe biter. Tilbehør : Injera eller ris.


Vask godt flere ganger i kaldt vann.

Injera er særligt godt sammen med etiopiske krydderier, som man finder. Etiopisk klassisk pandekage- injera med tilbehør. This Pin was discovered by Anne Valen. Discover (and save!) your own Pins on Pinterest. Det er utallige varianter av denne fortreffelige retten som spises . Og mens denne ret skal serveres med etiopisk injera fremfor lad os.


Marokkansk tagine med oksekød med tilbehør af spinat og pinjekerner. Et traditionelt etiopisk måltid består af Injera , en syrnet blød og svampet mad. Vanlig tilbehør er salat, grønnsaker og cottage cheese. Wet serveres på injera , en syrlig afrikansk pannekake og spises med hendene. Det egner sig rigtig godt som tilbehør til gryderetter eller i stedet for . En af vores danske venner, som bor i DC, tog os med til et hyggeligt måltid på Zenebech Injera.


Flaghejsning og velkomst kl.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg