mandag 9. juli 2018

Varmepære

Disse keramiske infrarøde varmepærene gir bare varme og ikke noe lys. De er perfekte for å holde kyllinger varme og lykkelige. En enkelt lyspære kan varme . Køb VARMEPÆRE 150W online på harald-nyborg.


Altid stort udvalg i varmelamper og landbrug hos Harald Nyborg.

Dette er et utvalg av pærer for varmelamper, tørking av lakk, maling og blekk, samt produksjon av plast og beskyttelsesbelegg. W holder normalt til smågris. Velg sortering, Sorter etter popularitet, Sorter etter. Rød med sterk varmeutvikling. Varmelampe med sparefunksjon26.


Lampen må kun settes i egnede, godkjente armaturer. Dragon Sun Spot 25w varmepære. Keramisk varmepære til terrarie som ikke avgir noe lys men mye varme.

Du må logge inn for å kjøpe produktet . VARMEPÆRE 100W EDe infrarøde glødelampene fra Philips er utformet for tøffe forhold som på gårder, baderom, kjøkken og de nærmeste omgivelsene. Bli den første som omtaler dette produktet. Lensmann Arild Oftedal i Time seier at tekniske undersøkingar konkluderer med at ei varmepære som tok fyr, er årsaka til brannen i Kjelabrotet på Bryne natt til . CE godkjent varmelampe med porselensfatning.


Med meter ledning, opphengskjede og sparebryter. Kan brukes med varmepærer opp til 2W. Interheat varmepære PARi hårdtpresset glas der tåler vandstænk og er meget holdbar over slag og stød.


Ekstra solid sokkel og ekstra koncentreret varme. Med en lavenergipære sparer du af energiforbruget i forhold til en almindelig 1watt- varmepære , men får samme . Din nettbutikk for engroshandel av alt innen el-materiell, batterier, industrikontaker m. På DBA finder du altid et godt tilbud på både nye og brugte varer til salg. Noen som vet om det er forskjell i soklene på varmelampepærer? Eller er de like, så man slipper å ta med seg den gamle i butikken?


Lavenergi varmepære på 100W med stor (E27) sokkel. Pæren har samme varmeafgivelse, som en infrarød 150W varmepære , men med mindre . Køb dine varmepære og UVB pære i vores SkildpaddeShop.

Infrarød varmepære på 250W med stor (E27) sokkel. Din skildpadde skal foruden en UVB pære også have en varmepære.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg