tirsdag 24. juli 2018

Monstera vann på bladene

Om planten har fått for mye vann , vil bladene bli gulbrune og triste. Da bruker den vann og næring mye saktere, og kan få stygge blader som faller av. Den dannet røtter tidlig, og det eneste jeg har gjort er å bytte vann innimellom.


Den vokser sakte men sikkert, og nye små blader kommer stadig . Beskrivelse: Klatreplante med dekorative blad.

Fruktene er blitt kalt Ceriman eller Monstera. SykdoBrune eller opprevne blad p. Kjente på jorda, og den var litt tørr ned igjennom, så jeg vannet en ekstra runde nå, men synes at det er rart at kun ett blad blir påvirket hvis det . Ellers når det gjelder monstera deliciosa har jeg gode erfaringer både. Gjør klar en ren vase med holdbarhetsmiddel og temperert vann.


Når de gule bladene fortsatt henger på stilken, og altså ikke faller av, tyder det på at vannet. Navnet gjenspeiler de store flotte bladene med naturlige hull som denne.

Vann planten regelmessig, og by på en liten dusj en gang i blant, så har du en venn . Da anlegget spray løsning aktellika (1-ml per liter vann ). De store, karakteristiske bladene dukker opp som mønster på alt fra tapeter til. Pilea har vannholdige blader og tåler godt å tørke ut. Selv om bladene henger, kommer den seg igjen når den får vann. Monstera eller Vindusblad er årets mest trendy plante.


Blir plantene stående i vann , vil røttene drukne og råtne. Etter hvert visner bladene. Fredslilje tilhører et fåtall av potteplanter som faktisk liker å . Akkurat der tror jeg problemet var for mye vann , ettersom de ble gule i bladene og ikke visnet. Og uansett – i går toppet alt seg, da synet av en . VINDUSPLASS: En monstera titter fram til høyre i vinduet. Bladene er store, og har en frisk, blank grønnfarge.


Med sine kraftige blader trenger den ikke mye vann , men gi den . Dette skjer med økende fuktighet. Sett stilken med dette bladet (evt flere blader ), i en vase med vann.

Få planten ut fra veggen, ellers kan bladene bli brune. Fordi solen gir mindre naturlig lys om høsten, fordamper vannet saktere og de. Fiolin fiken og Gummifiken beholder bladene gjennom vinteren. Planten skal ha vann cirka en gang i uken.


Den krever ikke mye vann , og bør ikke stå i direkte i sollys. Hvis bladene blir gule er det er tegn på overvanning. De fleste potteplanter kan dyrkes fra stiklinger som tas på stilker eller blad.


Ficus elastica, Dracaena og Monstera. Mangler: vann Blomster - Stueplantene punkt for punkt - KK. Vann : Holdes ganske tørre mesteparten av året og la dem tørke helt om vinteren.


Lys: Skygge til halvskygge for de med helt grønne blader og mye sol til dem med spettede blader. Hvis jeg sprayer bladene jevnlig med vann - vil dette fungere noe likt som å.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg