onsdag 25. juli 2018

Klipping av morelltre

Beskjæring av frukttrær er lettere enn du tror. Ta bort de greinene som krysser hverandre eller gror inn mot stammen, døde eller skadede . Jeg bare lurer på beskjæring av morelltrær. Har et tre som begynner å bli litt vel omfangsrikt, både i bredde og høyde.


Hei, jeg ønsker å kutte toppen av morelltreet , da det er for høyt.

Har prøvd å bøye de øverste grenene ne men de er for stive. Tips om beskjæring av frukttre får du hos oss, og hvordan og når du skal beskjære et frukttre, og tips om utstyr ved beskjæring av kjerne- og steinfrukt. Så har du ikke gjordt det til nå, så vet du hva du har å gjøre.


Eple og pære trær kan også beskjæres fra februar og utover. Men ene morelltreet fikk ingen moreller ifjor sommer men den var grønn og fin å se på. Alle grener som strekker seg oppover må klippes.


Hvilke frukttrær kan holdes små? Flere resultater fra forum.

Morelltre som hangler innlegg 2. De vanligste frukttrærne i hagen er epler og plommer. Det finnes mange teorier og metoder når det gjelder . En flott frukttre som gir sunne og faste moreller med spesielt god smak og holdbarhet. Hvor mye koster et morelltre ? Har planer om å få tak i et, siden jeg bruker alt for mye penger på moreller på sommeren, hehe.


Er dte bare å stikke ned i jorda når. Video som forklarer deg hvordan du skal klippe og beskjære plomme, morell og kirsebærtre. Det er en vanlig feil å bare klippe spissen av alle grenene i stedet for at klippe de riktige grenene helt bort, sier gartner i Plantasjen, Hilde . Hei :) jeg har hatt et mellomstort morelltre i Hagen i over år, og det har alltid hatt masse frukter og få problemer tidligere. Hovedprinsippet er å klippe bort alle grener som skygger for hverandre, vokser.


HER ER FORSKJELLEN: På dette morelltreet kan du lett se . Har du ikke beskåret frukttrærne? Da bør du komme deg ut i hagen nå før de begynner å skyte skudd. Etter å ha lest litt her så skjønner jeg at jeg må klippe litt hard og prøve å bøye greinene ned litt. Er det noe spesielt jeg må tenke på ettersom .

Grener du ønsker å ta bort, kan klippes kortere for hvert år, slik at de etter noen. Klipp skudd som vokser rett oppover, disse ødelegger formen. Vi ønsker hjelp til ganske kraftig trimming av en hekk og to trær (eple og moreller). Det er ønskelig med kompetanse på skjæring av disse så de .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg