torsdag 27. oktober 2016

Brukt minidumper

På Mascus kan du både selge og kjøpe brukte Mini dumpere. Det finnes ett stort utbud av Mini dumpere av flere olike merker og. Brukt minidumper selges starter lett og går bra. Styre håndtaka på begge sider er knekt men jeg har nye som følger med på . En minidumper stiller opp i alle situasjoner, og gjør tøffe jobber til enkle jobber!


Lite brukt dumper med diesel og hydraulikk. Lasteapparat kan kjøpes hos forhandler. Kjøp og salg av ny eller brukt minigraver. Salg av brukte av type Mini Dumper.


Brukt den til diverse småpusling i hagen, flytte lecablokker og . Maskinen fungerer fin-fint, ser bra ut til å være fem år gammel og jeg . Dumper 4xelektrisk 3kg Midtstyrt-pendlende-alsler. Kjøper du ein brukt så er du innafor budsjettet, og får eit reiskap som er godt nok til . Minidumper ble kjøpt inn ifm planeringsarbeider på egen tomt. Slurekløtsj er dårlig, men ny medfølger - derfor så billig! Sist med ikke minst viktig er diamanten som blir brukt og dens kvalitet.


Paclite motorisert mini dumper 4xtrekk, med manuell tipp og utstyr med kvalitets . Beskrivelse, Har stått parkert ca år. Kraftig oppbygd 4Xminidumper , utviklet i Danmark og produsert på en dansk fabrikk. Mye brukt motor av entreprenører, industri og anleggsgartnere.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg