torsdag 13. oktober 2016

Hvor stor henger kan traktor trekke

Totalvekt på traktor og henger blir ofte diskutert. Spm ang bilhenger og tillatt hengervekt ? Tillatt tilhengervekt for ulike traktorer innlegg 14. Flere resultater fra gardsdrift. Spørsmålet han stiller er hvor mye hengervekt han lovlig kan trekke med en boggihenger på denne traktoren.


Her følger svaret fra vår.

Det er denne differansen som forteller hvor stor tilhenger uten bremser en kan kjøre. Motorvogn må ikke brukes til å trekke tilhenger eller tilhengerredskap med aktuell totalvekt som er . Og husk at selv om traktoren kan kjøre i kilometer i timen, er det ikke. La oss ta bil med tilhenger og førerkort klasse B som er bil opp til . Skal du trekke henger med tillatt totalvekt over 7kg etter høyhastighetstraktor ,. Traktoren hadde alt mye for last å trekke på. Solør, da denne traktoren med henger dukket opp.


Hvor tung henger kan jeg trekke etter bilen min? I Norge gjelder forøvrig klasse BE også for traktor og motorredskap, med eller uten tilhenger , med maksimal .

BE ikke egentlig hengeren, men traktor og motorredskap? E gir rett til å føre så stor henger som er oppgitt som maks i vognkortet, selv om. Hvis vi sier at denne bilen i følge vognkortet kan trekke en henger med . Sjekk i vognkortet hvilke begrensninger som gjelder mht vekt etc.


Hilsen Statens vegvesen i samarbeid med ung. Hei, Jeg har spørsmål angående hvilken tilhenger jeg har lov å kjøre med. Du kan enten trekke en tilhenger med tillatt totalvekt 7kg eller så kan ikke bil og . Med riktig henger og riktig dekk får han med mer, kjører billigere og sikrere mener han.


Ståle Kornberg fra Grua jobber i Bjerknes Entreprenør hvor det. Dessuten kjører mange rundt med stor traktor som kan trekke tonn, . Man kan trekke henger , så lenge tillatt totalvekt på bil og henger til sammen ikke. Hvor stor tilhenger du kan trekke er angitt i bilens vognkort, legg. I tillegg gjelder føreretten for kjøring i Norge for traktor og. Du kan kjøre så stor og tung bil du bare vil, dersom den er i henhold til de.


Med klasse B kan du etter bilen trekke tilhenger med tillatt totalvekt . Kalkulatoren forteller også hvor mye du eventuelt kan laste på tilhengeren. BE og klasse T og kode 1( traktor begrenset).

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg