tirsdag 11. oktober 2016

Pølse og pasta

I en travel hverdag er det supert å lage enkle pastaretter, og denne oppskriften med pasta med pølse bør du prøve. Servert med en pølse med mild smak, vil d. Fjern skinnet av pølsene før du skjærer dem i ca. Hei, Går det greit å lage denne med fersk pasta ? Denne retten er en sikker vinner i barnefamilier.


Den er nemlig supperrask å lage og inneholder både pølser og pasta.

Sett over en stor kjele med rikelig, lettsaltet vann til koking av pasta. Tilpass mengden pasta til din familie. Kok pastaen såkalt al dente, altså med en fast kjerne.


Enkelt, raskt og veldig godt! Med mais, brokkoli og gulrot blir denne retten både fargerik og full av smak. Dette går utrolig fort å lage, og er en enkel og god hverdagsrett, sier OL-mester og kokk Kari Innerå.


Ha fløte, salt, pepper og halvparten av osten over pastaen og bland godt. Strø resten av osten over og sett i ovnen på 1grader i ca. Nei det er ikke en ordlek.

Det er en perfekt kombinasjon som lett lages på svært kort tid i en ellers travel hverdag. Mats Paulsen måtte improvisere. Da fant han pølser , bacon, squash og cherrytomater og laget en god saus av hvitvin og fløte.


Det ble rockekokkens pasta med . Pasta er enkelt, kjapt og godt. Lise Finckenhagen tilsetter krydret pølse , tomater og frisk basilikum. Forvarm stekeovn til 2°C. Skjær kjøttpølse i skiver og purre i ringer.


Bland pølse , purre, pasta , smøreost, hvitost og . Her har du en supergod variant med spinat, som gir stål i ben og armer! Tagliatelle med kjøttpølse, squash, hvitløk og rød pesto. Denne middagen er lett og lage, barnevennlig og gode rester dagen etterpå.


PASTA MED PØLSE OG VARMRØKT LAKS: Her er det brukt chorizo- pølse , men retten blir også god hvis du ønsker en mildere pølsesort. Bland sammen pølse , purre, pasta , salt og pepper i en form. Dette er en enkel og god middagssalat eller til en større lunsj som passer til de travle dagene. Trenger du å spare enda mer tid kan du bruke ferdig tomatpesto i. Benytt de pølsene du liker best og det samme gjelder for grønnsakene.


En god oppskrift på grateng som lett blir en enkel og lettvint middagsfavoritt for barn og voksne.

One pot pasta med kjøttpølse: Helt genial alt-i-ett gryterett med spaghetti , sopp, paprika. Pølserett som barna elsker! Perfekt hverdagsmiddag for de av oss som hater . Skikkeleg “comfort food” av typen som du kan ete berre med ei hand.


Medisterpølse kan serveres på mange slags vis. Her får du en variant med kremet pasta. En fin løsning når du trenger rask middag, og god mat . Herlige smaker, raskt å lage, alt i samme panne! Her bruker vi pasta med pølse , rødløk, sjampinjonger og paprika.


Du velger etter eget ønske og smak!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg