fredag 14. oktober 2016

Sykkelveske dame

Vi har et stort utvalg av sykkelvesker fra kjente varemerker i ulike prisklasser. Kjøp sykkelveske hos XXL og få dagers prisløfte og 1dagers åpent kjøp! Hos Outnorth finner du sykkelvesker fra velkjente varemerker som Thule og VAUDE.


Skal du dra på et lengre sykkeleventyr kan det være bra med en sykkelveske som . SykkelveskeSykkelveske Touring Sykkelveske MTB. GRATIS RETUR ▷ Finn stort utvalg vesker til ramme, styret, sadel mm.

Vi leverer raskt og billig. Vi fører et bredt utvalg av sykkelvesker fra en av verdens ledende produsenter av sykkelvesker , nemlig Ortlieb. Stort utvalg av sykkelvesker og kurver. Sidevesker, saltasker og kurver til sykkel.


Lagerstatus: Utsolgt i nettbutikk - se butikkoversikt. Hos MX-Sport får du personlig behandling av hyggelige og flinke sportsentusiaster. Velkommen til en trygg handel! Velg blant 100-talls varemerker og produkter.


M-WAVE AMSTERDAM DOUBLE SYKKELVESKE Dobbel sykkelveske som er fin til lange turer og pendling.

VANNTETT SIDEVESKE Helsveiset vanntett sykkelveske fra Bikepack. Utstyrt med reflekser for bedret synlighet. Utviklet i samarbeid med Royal College of Art i London og produsert på Brooks sadelmakeri i Smethwick, med akkurat samme maskiner og samme skinn som . TimbukClassic Messenger er en stilren sykkelveske utviklet til punkt og prikke for deg som alltid er på farten!


Kjøp Osprey Raven Sykkelsekk Dame i nettbutikken til Sporten Beitostølen. Dette gjør at punkteringer forekommer svært sjelden. Både dame og herre varianten leveres med bagasjebrett som er egnet for bruk av sykkelvesker. Mondi Joy Single sykkelveske.


Aktivitetsarmbånd til dame. Vanntett sykkelveske – perfekt til alle dine verdisaker på sykkeltur! Kartmappe og kompass: Leiepris 2-. Høykvalitetssykler laget i Tyskland. Syklene har hydrauliske skivebremser og Shimano gir, i tillegg er det dempegaffel med . Doggy sykkelveske , grå KLICKFix.


Produktbeskrivelse I denne sykkelstyrevesken kan du på en trygg og bekvem måte ta med deg din . Her har du det du trenger av verktøy skulle uhellet være ute.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg