mandag 10. oktober 2016

Hva er fipronil

Produsert av Merial Pharmaceuticals, er den aktive ingrediensen i Frontline fipronil , lisensiert til bruk i veterinærmedisin som plantevernmiddel. Hjelpestoff: etanol vannfri ml, polysorbat 8 povidon, butylhydroksyanisol, . Les hva Ren Mat skriver om rester av fipronil og andre giftstoffer i maten, Sprøytemiddelgiften finnes ikke i økologisk mat. Fipronil mg som virkestoff.


Det skal være det nederlandske selskapet . Bruk av insektsmiddelet fipronil på gårdsdyr er ulovlig fordi det er farlig for mennesker.

Vi har null-toleranse mot ulovlig bruk av fipronil. Leila al-Ghadour ble et symbol – men hva døde hun egentlig av? Men det er forbudt å bruke det på dyr som brukes i matproduksjon.


Hva er fipronil og skadevirkninger? Mangler: hva Sjekker om farlige egg kan ha kommet til Norge - rbnett. Tirsdag i forrige uke ble det kjent at flere millioner egg må trekkes fra markedet i en rekke europeiske lan etter at insektmiddelet fipronil ble . Det er blitt kjent at det giftige og ulovlige stoffet fipronil finnes i egg i. Det er lettere å sjekke hvordan dyra har hatt det eller hva tomatene er . Fant fipronil i eggeplommer fra tysk produsent.

Vi har siden tidlig i juni visst at det potensielt var et problem med fipronil i hønsesektoren, sier talskvinne Katrien Stragier i det belgiske . Den aktive ingrediensen i denne . Orkla Foods Norge tilbakekaller en rekke dressinger som inneholder insektmiddelet fipronil. Middelet stammer fra et tysk parti . I alt land er no ramma av skandalen der insektmiddelet fipronil er funne i egg. E-post eller telefon (valgfritt) Hva vil du tipse oss om? Dette skjer etter at det er avdekket funn av insektmiddelet fipronil i. Verdens helseorganisasjon omtaler fipronil som moderat giftig i store mengder,.


Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en . The aim of the assessment. Fyll inn dine kontaktopplysninger og hva saken gjelder, så tar vi kontakt med deg. Når den kvinnelige midd drukket blodet inneholder den aktive ingrediensen fipronil , det dør, ikke å ha å gi tilbake den flytende delen av blodet og kjøre . Men Nortura garanterer at norske egg er . Grenseverdien settes så lav som mulig i forhold til hva som er nødvendig ved bruk. Mamma og pappa fikk sjokk da de så hva Knut (3) hadde lært i. Frontline Plus inneholder fipronil , bredt spekter insektmiddel og.


Instruksjon: hva produsenten legger merke til. Internasjonalt ikke-proprietært navn: fipronil , diflubenzuron, dicarboximid.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg