torsdag 20. oktober 2016

Hekklipper batteri

Kraftig Lithium-lon batteri gir høy effekt og kombinert med diamantslipte kniver klipper de med høy skjæreeffekt. Passer for klipping i støyfølsomme områder som. Profesjonell batterihekksaks med teleskopskaft.


Hvis det er nødvendig, kan skaftet trekkes ut til en imponerende lengde på hele m. Vi tester de åtte mest solgte batteridrevne hekksaksene.

Hekksakser på batteri er geniale, men noen av dem er for tunge å jobbe med over lengre tid. Perfekt hekk i én operasjon: De nye 18-volts hekksaksene fra Bosch med innovativ Quick-Cut-teknologi. Batteri , 55cm Sverdlengde. Dessuten kan ett og samme batteri ofte brukes til flere maskiner. Hvis du ikke liker batteridrevne hekksakser, så kan du velge en tradisjonell, strømdrevet i stedet.


KLIPPE-KLARE: Gartnerne Kjersti Bergerud og Dagfinn Ødegård var testpanel da vi testet ut hvordan disse elektriske hekksaksene taklet en . En fin hage krever arbeid og vedlikehol og da er det viktig med gode hjelpere.

Her er hageekspertens guide til . En kraftfull hekksaks som kan skjære igjennom tykke grener og store hekker. Lett vekt og velbalansert med en sentral plassering av batteriet. Da er vi over på hekksakser på skaft, i praksis et rørarrangement.


Vi har testet fem forskjellige løsninger, både for ledning og batteri , med . Proffene velger gjerne bensindrevne maskiner, slik at de slipper å tenke på å måtte lade batteriene. Men også der går det mer mot batteridrevne. Fungerer både på krypfurubusker og vanlige hekker. Kjøpte en med teleskopskaft for å klare å . Finn beste pris og les anmeldelser - vi hjelper deg å velge rett. Bosch pleie- og antirustspray til hekklipper 2ml.


EN STOR HJELPER I ET LITE FORMAT. En smidig gress- og hekktrimmer er det ultimate verktøyet for klipping og pleie av mindre busker, hekker og plenkanter. Lett og god balanse med sentralt . Med våre lette, batteridrevne hekksakser med lavt støynivå kan du maksimere arbeidstiden din takket være et nytt kraftig batteri.

Lær mer om batteridrevne . Lett å håndtere: Ekstremt lav vekt, for hekklipping. Svært praktisk: V Lithium-ion- batteri , kan brukes. Denne batteridrevne hekkesaksen har optimal balanse og lav vekt på bare 5kg for hekklipping uten. Kabelløs mobilitet og maksimal ytelse.


Frihet uten ledning: Slutt på virvaret av ledninger og utilsiktet. Finn og kjøp batterier , ladere og annet tilbehør som passer til Bosch HEKKSAKS AHS ACCU, Norsk nettbutikk.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg