onsdag 12. oktober 2016

Elektrisk slipestein

Profilinformasjon om selgeren. Elektrisk slipestein med faset motor. Størrelse smergelskive 114x16x12mm. Ideel for sliping av verktøy.


MAXBO har bryner og slipesteiner som benyttes til å slipe skjære og kutteredskaper.

Kjøp på nett eller i butikk. Hvit våtslipestein som passer kombislipemaskin 251–043. Ved sliping av ljå, er slipesteinen helt uunværlig. Hvassegg er navnet på en elektrisk slipestein hvor steinen drives rundt av en valse . Keramisk slipestein som ikke lager. Sliping av kniv foregår på slipestein for så å poleres på en filtskive.


Magnus Wammen sliper øksa med elektrisk slipestein.

Skruene sammenbinder alt fra elektriske tannbørster til hengsler og store . MVA: Bud avlegges uten moms. Sjekk priser på elektrisk slipestein. Sammenlign priser i mer enn 3butikker! ATOMA BERKEL BIZERBA BOSTON ITALIANA MACCHI. Knivsliper CC 1elektrisk.


Volt sliper med plugg for sigarettenner. Spindellås for enkel låsing av slipestein ved utskifting. Rask, økonomisk slipemaskin. Det tar litt tid å lære seg hvordan man holder kniver fine.


Derfor er det også mange som heller investerer i nye, når den gamle er blitt sløv. Slipesteinen har et firkantet trestykke satt inn i sentrum av steinen. Etter at det vart bygd kraftverk rundt om i landet kjøpte nokre elektrisk motor til slipesteinen.


Bygd på trillebår- prinsippet, denne har en aksling med to luftfylte gummihjul hjul i den . Enkel knivsliper med keramisk slipestein.

Sikker i bruk og til de fleste kniver. Unngå sløve og dårlige kniver. Gaver Kjøkken Rengjøring Verktøy . Ei privatisert elektrisk slipemaskin er risikosport, skriv Asbjørn Kristoffersen.


Annonsen har utløpt og er nå arkivert. Det er dessverre umulig å vise bilder eller kontakte .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg