tirsdag 25. oktober 2016

Gressfrø til torvtak

For å få et flott og varig torvtak som skal tåle barske forhol og som ikke fremstår som en plen, er det viktig å bruke gressarter om . Std salgsenhet: KRT, à enheter. Fjellhytte-eiere med torvtak tenker neppe over det: Såing av plenfrø av utenlandske sorter på taket, på hyttetomta eller i andre naturområder er i strid med loven . Et fint torvtak er en pryd for hytta. Men et torvtak trenger også tilsyn, så det er lurt å passe på så ikke.

Har taket vekstfrie flekker, kan du så i gressfrø. Og så bør du velge gressfrø av norsk herkomst, sier Kvalbein. Men et grønt og frodig torvtak kommer ikke helt av seg selv.


Vår leverandør på frø til grøntanlegg, Strand Unikorn, leverer gressfrø med god. Det leveres i flere varianter, med enten ferdig sådde gressfrø eller . Vintersterke og nøysomme sorter av rødsvingel og engkvein er viktige komponenter i denne blandingen. Det er lagt vekt på å bruke norske sorter slik at Helt .

Gressfrø til torvtak og plen. Sorter etter pris: lav til høy, Sorter etter pris: høy til lav. Den er spesielt utviklet for torvtak og blandingen består av gressarter som vil . Frøblanding for torvtak kg.


Skulle taket ha vekstfrie flekker, kan du så i gressfrø. Sjekk med gartneen hvilket frøslag som er best egnet. Sørg for vanning om det blir tørke over 3-uker. Spesialblanding med hardføre og tørketolerante frøsorter.


Gir et flott og varig torvtak som tåler barske forhold. Kan brukes både på fjellet og i lavlandet. Leverer torvtak i alle varianter i hele Norge. Vi er også gode på ferdigplen, plenjor.


Weibulls plenfrø til torvtak kg. Rapporter et annet bilde Rapporter det støtende bildet. Jeg skal legge torvtak i sommer og lurer på hvilken alternativ type som gir best.


Det betyr at jeg vurderer ett lags torvtak.

Torvtak-fakta-og-gode-rad. Vi har både gressfrø , kalk og gjødsel til din plenjor og plenruller i gitter til leie. Trenger du for eksempel å reparere eller supplere torv til torvtaket ditt, er det . Man kan også få veksttorv i nettingsekker tilsatt gressfrø som bare legges . I lavlandet regner man gjerne at den beste måneden for å så gressfrø er i august.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg