tirsdag 25. oktober 2016

Kost og støvbrett

Det samme i entréen og kjøkkenet, lynrask rengjøring med kost og brett – et bra supplement til støvsugeren, så slipper du dra den frem for hver minste smule . Håndtaket har et behagelig grep av myk gummi. Norges førende designbutikk. Vi gjør det lett og sikkert å handle på nett.


Når man først må ta jobben med å feie, er det greit at utstyret er helt og pent.

Sjekk ut våre feiebrett på Nordiske Hjem. Stilren og effektiv kost - og støvbrett , med et langt skaft oljet bøk og kost av hestehår. Kost og brett fra Iris Hantverk i grå. Denne er både enkel, diskrét og elegant, og gjør kosting til en lek! Tilgjengelig i grå, blå og rosa.


Praktisk feiekost med brett. Finnes i flere ulike farger og design. Lekker kost og støvbrett i oljebehandlet bøk, hestehår og plastikk.

Fin og praktisk kost og støvbrett fra Menu. Design by Jan Kochanski Mål: H: 8. Materiale: Plastikk, tre og hestehår. Nå finner du dem på keiserensnye.


Jeg har en baby som lærer å spise brødskive selv, og plutselig har behovet for kost og støvbrett meldt seg. Håndlagede børster og koster i tre og naturfiber er Iris Hantverks spesialitet. Har dere noen anbefalinger å . En kost og feiebrett fra Rice.


Lær barna å rydde opp etter seg med dette flotte settet. Smart og stilsikker kost og støvbrett fra Menu. Fargerike kost og støvbrett fra Normann Copenhagen og Magis. Vi er lagerførende og sender alt fra dag til dag. Sånn at kosten kan puttes i vaskemaskina?


Feiebrett i polypropylen og kost i bøk med naturbust fra Normann Copenhagen. Settet er ideelt for personer som har vanskelig for å bøye. Støvsugerposen er en sprekkferdig ball av uhumskheter.

Ny, slank pose settes inn, den aller siste i pakken. Vipp kost og feiebrett-settet er et nyttig verktøy på kjøkkenet. Kosten gjør det lett å få smuler og støv fra gulvet og opp på det vinklede feiebrettet, som kan stå på .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg