mandag 19. juni 2017

Arkademaskin til salgs

Arkademaskiner for salg og utleie. Vi har en rekke forskjellige arkademaskiner for salg og utleie. Klassikere som Space Invaders, Pac-Man, Mario Bros, Super . Coctail arcadetable Space Invaders player til salg og utleie. Korttidsutleie av spilleautomater: Vi leier ut spillmaskiner for kortidsutleie, ønsker du den i eller dager er vi rette bedriften for dette .

Noen ganger finner man spillskatter der man minst venter det. Spill Pacman og de andre klassikerne slik det var meningen at de skulle spilles. Lag en god gammeldags arkade hjemme i din egen stue.


HJELP - vertikal eller horisontal skjerm. Hei, har lagt ut en arkademaskin til salgs på avtorget. I disse Stellaris-dager har vi publisert et stort tilbakeblikk på romstrategisjangerens bestefar . Gjerne utstyr fra Happ og lignende.

Har søkt rundt i noen dager nå, men har så langt ikke funnet noe. Ta en titt på annonsen på finn. Maskinen ble kjøpt av en MC-Bande (en ordentlig bande) for noen år siden. En av de større problemene med å selge arkademaskiner er at man må nesten bo i nærheten av selger.


Dette gjør det mye vanskeligere å . Bitmap Books, som har en lang rekke retrospillrelaterte bøker på rullebladet, har nå lagt ut boka Artcade for salg på nettstedet sitt. Bestill Mini arkademaskin 2spill allerede i dag til en utrolig god pris 39-. Så laget vi som vist på bildene over en egen hjuls spilleautomater casino strømutgang for eksterne spillbokser. I tillegg til de fire bitene som er nevnt over trenger . Leilighet til salgs i Trondheim. Herved selges en sjelden arkademaskin : BADLANDS.


Alt virker, men møntinnkastet er vekk. I stedet er der en liten knapp hvor trykk = credit. Xin-mo klone og ledninger for å koble til arkadeknapper og joystick.


Perfekt dersom du har en raspberry pi liggende og vil bygge arkademaskin.

Totalt flipperspill, to arkademaskiner , retrospillkonsoller og en. Addams Family flipperspill på salg , . Det er en arkademaskin som han og faren hans har snekret og programmert etter en dansk oppskrift. Han har hatt en lidenskap til spill hele . Er velholdt og testet af uden registreret problemer.


Byttet også gerne med andet spændende arkademaskiner eller evt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg