fredag 23. juni 2017

Batteridrevet gjerdeapparat

Apparatet passer for korte el-gjerder. DeLaval el- gjerdeapparat E4B er batteridrevet og brukes sammen med enten et 9- volts tørrbatteri eller 12-volts ladbart batteri. Passer for korte el-gjerder der . Brukes hovedsakleig med batteri , men kan kobles til nettstrøm via en adapter. Biltema har tre forskjellige gjerdeapparat , ett batteridrevet og to med støpsel.


Har man tilgang på strøm der gjerde skal stå, er dette det beste.

Kompenserer automatisk energien ved større belastning av gjerdet. Et middelsterkt gjerdeapparat for de fleste dyr med lite undervegetasjon. Gjerdeapparat egnet for lengre inngjerding og vanskelige forhold. Ett kombigjerdeapparat for både 230V nett, 12V batteri med eller uten solpanel og . Alltid høy kvalitet, rask levering og rett pris.


Elektrisk gjerdeapparat av typen Gjeteren. Batteridrevet av store tlf. El- gjerdeapparat (sender strøm i pulser).

Gjeteren AS er norges eneste produsent av gjerdeapparater. Vi leverer strømgjerder både midlertidige strømgjerder og permanente strømgjerder. Først må du bestemme om det er et apparat for batteri eller lysnett som skal benyttes. Kraftig batteridrevet gjerdeapparat for gjerder inntil km. Et batteridrevet gjerdeapparat for korte gjerder.


Jeg skal kjøpe meg nytt batteriapparat, men så ble jeg litt i tvil om hvem jeg skal velge. Da tenkte jeg at kanskje noen her inne hadde erfaring . Rett til pris- og konstruksjonsendr. Det tas forbehold om eventuelle trykkfeil. V GJERDEAPPARATER FOR BATTERIDRIFT 12V ALLE TORO ELGJERDEAPPARATER HAR 2. Funksjonsrikt batteridrevet.


Products without images have been hidden. Click here to show products without. Impact B2batteridrevet gjerdeapparat. Vær den første til å vurdere dette produktet. Der hvor strøm ikke er tilgjengelig kan risten benyttes sammen med et batteridrevet gjerdeapparat , som igjen kan få strøm via et solcellepanel.


Det batteridrevne gjerdeapparatet har oppladdbare blybatterier som energikilde, og de må skiftes og lades med noen ukers mellomrom.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg