mandag 19. juni 2017

Kraftforautomat gris

Har ca gris som skal gå ute i sommer og trenger ett opplegg med en kraftforautomat som jeg ikke må etterfylle vær dag. Utegående griser innlegg 26. Fremforing av Limousin unik kalv innlegg 6. Transponderforing av sau innlegg 16.


Flere resultater fra gardsdrift. Bufret Lignende Vi har et stort utvalg av forskjellige kraftforautomater til lam.

Kraftforautomat gris fra FINN. Anders begynte å fore grisene med epler for åtte år siden – det har blitt en knallsuksess. Ved siden av eplene, fores de via en kraftforautomat.


Denne enheten er for fôring av lam mens den begrenser tilgangen til søyene. I Norge holdes nesten all gris innendørs hele livet. Hold av utegris kan øke dyrevelferden og være en økonomisk gunstig løsning. Frilandsgris er svin som får være ute hele året, sommer som vinter, og grave i søla, spise røtter, insekter og annet knask. Handle Forautomater på Bole.


Alltid høy kvalitet, rask levering og rett pris.

Bole gjør ditt gårdsliv enklere. Reime kraftforstasjon gjev deg ei rekke fordeler. Betre utnytting av kraftforet. Fleire tildelingar per døgn gjev jevn ph i vomma, betre fordøyelse og næringsopptak . Guttorm kraftfôrautomat for lam - eteplasser.


Jone kraftfôrautomat for lam - 24 . I de senere år er det blitt vanlig å . Landbrukstjenester Bryne, inkl. Med DOMINO Pig Sort sorteringsvægt får man den fulde kontrol over grise i storstier. Pig Sort sikrer optimal fodring og udlevering af grise på korrekt vægt. Huset til grisene som er laget på praktisk vis er utstyrt med kraftfor automat på innsiden.


Noen som har forautomat til to griser som går ute i sommer. Vekter for lam, gris og storfe med. Vi importerer og selger direkte til kunder, uten fordyrende mellomledd. Daglig leder har selv vært gårdbruker med lang erfaring med dyr i løsdrift. Store bingar, fri foring av grovfor og kraftforautomat.


Slik ser det ut undervegs;. Inngangen i fotograf-enden, .

Merkestift for merking av sau og gris. Forgård til kraftforautomat.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg