fredag 30. juni 2017

Skjærebrett

Aida, raw skjærebrett teak 32x15cm. Leter du etter et praktisk skjærebrett ? Bakeren og Kokken har flere forskjellige modeller som både er praktiske og flotte! Blant annet har vi robuste skjærebrett av . Hold kjøkkenbenken ren med et robust skjærebrett i tre.


Vil du ha skjærebrett som er ekstra enkle å rengjøre?

Da er skjærebrett i plast som skapt for deg. KitchenTime selger skjærebrett fra kjente varemerker! Stort utvalg og gode priser hos Nordens største kjøkkenbutikk på nett! Ting fører et stort utvalg av skjærefjøler. SKJÆREBRETT HÅNDTAK EIK 33x23x1.


Skjærebrett finnes å kjøpe online på Room21. Raske og trygge leveringer! Klassisk skjærebrett i like klassisk format. I vårt sortiment finner du mange skjærebrett som .

Tilbudspris 29- Før 39-. Bruk underlag som er snille mot kniven når du hakker, strimler og deler. Klassikere i tre eller plast, i vårt sortiment finnes. Stort solid skjærebrett i plast med to sider. Den ene siden har pigger og holder kjøttstykket på plass mens du skjærer, den andre siden er til brød.


Personlig utstyr til helsepersonell, Førstehjelpsutstyr. Medisinske møbler og inventar. Du må gi ønskelisten et navn. ENDELIG ET BRETT I HELTRE SOM KAN VASKES I MASKIN.


BEHANDLET FOR Å TÅLE ALT Trevirket i Culinaro . Et skjærebrett i tre kan brukes til både matlaging, men også som lysbrett og interiør for et rustikk uttrykk. Flott skjærebrett med skarpt roterende skjæreblad som kutter perfekt! Kniver til Fiskars Rotary Trimmer 28mm Straight . Et klassisk og solid skjærebrett i plast med oppsamlingskanter og mulighet for oppheng. Grand Cru Lite skjærebrett.


Handle enkelt online hos . Her finner du skjærebrett som lar deg tilberede mat på en hygienisk og stabil plattform. Er du usikker på hvilke produkter som passer best til deg og ditt behov så .

Når du skjærer grønnsaker til en salat eller deler kylling til middagen kan du samtidig. Praktisk skjærebrett laget i vakker grå stein.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg