fredag 16. juni 2017

Sammenleggbar snøspade

Test av snøspade : Fiskars sammenleggbar spade. Tøffing som fungerer til hardpakket snø, is og jord. Om skiulykken blir realitet gjelder det å ha riktig utstyr.


Spadebladet er avtakbart, for at spaden skal ta enda mindre plass i sekken eller bilen. Finn beste pris og les anmeldelser - vi hjelper deg å velge rett.

Kompakt størrelse gjør at denne kan få plass i tursekken f. Snøspade i solid stål som kan legges sammen. Skjult lenke - logg inn for å se den. Ser xxl har en spade som kjentes lett og grei ut.


Bladet virket soli og prisen er 29- . Tåler temperaturer ned til -°C. Snowvel er en sammenleggbar snøspade som er produsert i høykvalitetsaluminium. Praktisk å ha liggende i bilen, på hytta eller på .

Wiggler Aluminiumsspade, sammenleggbar fra Friluftsmagasinet AS. Jeg var på jakt etter en sammenleggbar lett snøspade. Mammut Alugator Ride, snøspade. SAMMENLEGGBAR SNØSPADE - NÅ Denne er verdt sin vekt i gull den dagen du står fast på vinterfjellet - tar liten plass - gjør enorm nytte! Genial sammenleggbar snøspade med lett og sterk konstruksjon.


Spaden har et godt grep og er enkel å montere ved hjelp . Sammenleggbar snøspade med teleskopskaft. Kan bestilles til hent i butikk. Justerbar lengde på skaftet, sammenleggbar.


Med en snøfreser fra Stiga blir snørydding både enklere og morsommere! Vi har også snøskuffer og snømåker i alle varianter og alt av redskaper til is- og . Du kan kjøpe snowvel - sammenleggbar snøspade hos Villmarksklubben. AlpenHeat AGFire-Glove Hansker Sorte, Med Varmeelementer.


Den kan da brukes i to forskjellige lengder. Riktig skaftlengde minsker . Sjekk priser på test snøspade.

Kjøp test snøspade billig i nettbutikkene. Kellen sammenleggbar snøskuffe. Se bildene: Innsendte snømann-bidrag.


Vi gratulerer de to vinnerne, som hver får en sammenleggbar snøspade fra Rottefella. BCA B-EXT er en rimelig og solid sammenleggbar snøspade som også takler . Men den er ikke sammenleggbar.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg