tirsdag 27. juni 2017

Tuja brun innerst

Tujaen er vintergrønn og relativt hardfør, men ofte blir de grønne hekkene skjemmet av brune busker som må skiftes ut. Jeg frykter at mange hekker og planter kan bli brunsvidde i år, fordi det har tatt så. For eksempel thuja og barlin i tillegg til rhododendron. Dessverre for tujaelskere : Brun tuja = død tuja.


Siden smaragd thuja vokser i en svært kompakt form, vil mindre lys trenge seg inn helt innerst mot stammen. Du vil finne noen brune nåler på innsiden av .

I min thujahekk er annen hver thuja brun etter vinteren. Tujaen har ikke vært beskjært noe særlig vidden før, så der innerst er . Hvordan kan jeg redde Thujaen? Vi lurer på om vi kan ha vannet dem for mye. Tuja kan klippes hele året, men det er best å klippe fra telen har gått og til. Det kan gå bra, ekspertene strides litt om tuja bryter fra brun ved . Har du Tuja -hekk i hagen, eller har du planer om å plante en?


Dersom brabanten er blitt brun er den høyest sannsynlig tørket.

Jeg har planta en drøss med Tuja jeg har egen Gartnerfirma,og alle vil jo ha Tuja. Bruna partier på tuja kommer aldrig att repa sig! SIDESTUSS: Tuja og sypress kan du fint stusse på sidene nå i april.


Hvis tujaen er blitt brun , vil den aldri ta seg opp igjen. Du søker: Tuja brun innerst. Derfor blir tujaen din stygg - Hage - Klikk.


Hvis ikke hele planten blir brun, kan du klippe bort det visne. INGEN KUR: Årets mars måned ble for tøff for mang en tuja. Mangler: innerst Romerikes Blad - Tuja eller ikke tuja? Denne våren debatteres nemlig tuja og tujahekkene flittigere enn noen gang.


Det vil ikke komme nye skudd fra brune deler. Vi bringer her utdrag fra et populært tema: Tuja. Trädgårdsforumet - Odlas forum. Stygge som pesten, de er helt brunsvidde på ene siden fordi de har stått for nære andre buskevekster.


Den vil jo være gul innerst , der det ikke kommer noe lys. Den er grønn innerst men alle greinene er brune utover. Den tåler og tørke, samt at den også tåler salt (noe thuja ikke gjør).


Alle som kjøper thuja , vil egentlig ha egenskapene til barlin de kan.

Så dør grenene innerst mot stammen og de andre blir frie for bar til det er lys.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg