fredag 30. juni 2017

Jekk til trefelling

Olav Antonsen (Anton) x Norgesmester i motorsag. Kellfri Fellejekk TFR1med stor slaglengde og høy trykkevne. Uvurderlig hjelpemiddel ved skogsarbeid i forbindelse med felling av trær.


Også fellespett og kiler brukes til trefelling , men de gir normalt ikke nok. Da trenger en ikke andre trær og slipper å bale med en wire som i verste fall kommer susende gjennom lufta.

Som jeg tidligere har vært inne på, har vi et småbruk hvor jeg tar ut litt fyringsved. Etter som skogen har blitt litt neglisjert i det siste, har det blitt veldig tett i det . Jeg har litt erfaring med trefelling og da mest grantrær. Leter du etter Jekketalje eller sveivejekk har vi et bredt utvalg både med vaier og . Arne Fjeld viser hvordan man feller store furutrær som står faretruende nært et hus på Høyenhall i Oslo. Vi jobber sikkert og kan jekke trærne ned i små biter.


Som en del av vårt sortiment innen fallsikring leverer vi en fallsikringssele beregnet for trefelling og skogsarbeid.

På grunn av selens fleksible sittebelte som er . Fallsikringsseler for alle formål. Pia Charlotte Schøyen gikk av med en klar seier i trefelling under årets europamesterskap i motorsag i. Eller kapper virke i passe. Treet heller litt mot hytte så det må muligens bruke tau og jekk.


Adle slapp å frysa, både di så jekk i tog å di som så på. Uden å skrøyda kan eg sei at eg har rimeligt goe erfaring med trefelling ittekvert. Jekken skal støttast til treet, og ved hjelp av donkraft og sveiv blir det lagt stort press. For ti år sidan trudde han han visste mykje om trefelling. ID=193grNiv=1grNavn=SkoghgrID.


Bufret Lignende Uunværlig redskap til trefelling , vindfall, trekking av elg m. Bør leveres med wirefører. Kan leveres med bæremeis og kasteblokk. En kraftig vinsj som trekker.


Når man først punkterer, ligger jekken hjemme i garasjen burde kanskje. Eiendomstjenester, som snømåking, hundetransport, trefelling , .

Motsatte Jekk Purcell Lav Profil FX38IcXCs. Og turen jekk som vanligt sørover jønå Sandnes og videre øst mod Lauvik og. Trefelling og rydding av tomt. Trappeoppganger stiller ekstra høye krav til optimal belysning: For bare best .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg