tirsdag 17. januar 2017

Dåpskjole til salgs

Denne nydelige dåpskjolen fra Pascal er en unisexkjole som kan gå i arv i mange generasjoner. Ytterste laget er i engelsk blonde. Den er heklet i et kvalitetsgarn og kan brukes i generasjoner. Kan leveres med underkjole kr.


Hvit Håndstrikket dåpskjole og dåpslue i utrolig nydelig design.

Dåpskjoler til salgs fra Kr. Kjolen er nå utstilt i vår sommerbutikk Strikket av Mini Duett fra Sandnes Garn. Her vil jeg legge inn bilder av dåpskjolene jeg leverer.


Det er et takknemmlig arbeide for en Husgudinne, og jeg håper jeg får flere slike oppdrag Smiler. Epla er et nettsted for kjøp og salg av håndlagde og andre unike ting! Underkjole til dåpskjole - rosa.


Kan denne dåpskjolen brukes til gutt?

Noen som har dåpskjole til salgs ? Rapporter et annet bilde Rapporter det støtende bildet. Nr Heklet dåpskjole med lue. Vanskelighetsgrad: Vanskelig.


Kontakt: Maren Rygh Larsen, Moavegen 1 Surnadal Tlf. Mamma og jeg hadde et prosjekt med å lage dåpskjoler. Ville bare tipse dere om en nettbutikk som har utrolig mange fine dåpskjoler til salgs og utleie. Vi har fortsatt en igjen for salg. Vi kjøpte dåpskjole der for noen år siden da vår . Hvit Lillelam dåpskjole er en populær dåpskjole i kløfri merinoull, med strikket hjertemønster på kjolen, og med et stort strikket hjerte rett under halsen.


For øyeblikket er det en stor og mangfoldig utstilling i Øvre Numedal som tar for seg kulturarv, symbolikk og tradisjoner knyttet til dåpen. BESTILLE: Send melding på facebook: Systue Tove Aaslan. Unisex kjole, hvor lyseblått og rosa dåpsbånd medfølger.


Da Oliver ble døpt hadde han dåpsdress, men jeg drømte en periode om en strikket dåpskjole. Til tvillingene har jeg derfor lett litt etter nettopp .

Blondedekorert dåpskjole med volangkant nederst. Avskjæring med satengbånd i livet. Korte puffermer samt åpen rygg med knapper øverst. Kjolen er helfora og sydd i str. Nydelig,kremfarga dåpskjole selges.


Etter at barnebarnet Sofie ble født, ble mormor Turid Haslevang (53) spurt om å lage kjole til navnefesten. Resultatet ble et eget design . SKI: – Langhus kirke har fått en dåpskjole i gave. En dåpskjole i tovet ull og silke er den suverene vinneren i Troms Fylkeshusflidslags konkurranse for nyskapende produkter.


Leveres med løs krage, smekke, pompadur og hvit lue.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg