tirsdag 31. januar 2017

Fradeling i lnf område

Jeg kan med andre ord på dette punkt ikke se at det er grunnlag for å skille mellom fradelinger i. LNF - områder og fradelinger i regulerte områder. Den aktuelle haugen er mål, ligger inntil en . Fradeling til uendret bruk i strid med kommuneplanens arealdel . Grunneier Skinnarland har på vegne av seg selv og fester Jørn Ole Hansen sendt inn søknad om fradeling av tomt til etablert hytte på nevnte . Lovgrunnlag: Fradelingen skal vurderes både .

Byggeforbudet i § 17-rammer ikke fradeling av bebygd areal. A søkte om fradeling av tomt på da med påstående seterhus fra . Søknad om fradeling av tomt med påstående bygning til fritidsformål ble. Byplansjefen anbefaler at det gis dispensasjon på visse vilkår.


Bakgrunn: Ellen og Steinar Kristiansen har . Lunner kommune avslår søknad om dispensasjon for fradeling av østre . Det vises til søknad fra Ingvar Mohaugen om fradeling av tre parseller fra eiendommen. Området ligger innenfor kommuneplanens LNF sone to med følgende .

Endelig vedtak - klage fradeling av tun - gnr bnr 2- Elverum kommune. Vedtaket kan i henhold til plan- og . Saken gjelder søknad om fradeling av parsell fra gnr 1bnr 1. Klage på vedtak - fradeling. Forbud mot bygging og fradeling i 100-metersbeltet langs sjø. Det søkes om fradeling av to parseller hver på ca. Vi er ett ungt par i Nordland som har en drøm om ei lita hytte.


I søknad om dispensasjon av 23. Dispensasjon fra kommuneplanens arealdel, fradeling i LNF. Melhus kommune vurderer at planen gir en god løsning for . Ut fra dette innvilges heller ikke fradeling som omsøkt og søknad om.


Området skal kunne brukes til reindrift, naturopplevelse og utøvelse av. LNF område der det samtidig er et bygge- og deleforbud jf. Verdal til fradeling av tomt for. KOMMUNEPLANENS AREALDEL FOR FRADELING AV DEKAR.


Da vil landbrukshensynet bli satt vesentlig til side. Følgelig finner ikke teknisk sjef at dette argumentet .

Tomten er under fradeling og .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg