onsdag 18. januar 2017

Plantasjen ramsløk

Herlig flerårig løk med mild hvitløkssmak. Mattedannende med hvite blomster. Trives i skygge-halvskygge i næringsrik, fuktig jord. Familie: Løkfamilien (Amaryllidaceae).


Bladene har en mild hvitløksmak og brukes om våren som gressløk. Ramsløken regnes som en klosterplantene.

Selve løken kan også brukes. Handlet også inn en del forsådde planter fra plantasjen og noen til . Er du opptatt av økologisk dyrking? Hageland tilbyr økologiske løkplanter også den populære ramsløken. Innlegg om ramsløk skrevet av oline82.


Fin måte å starte påskeferien på . Ti oppskrifter med ramsløk – NRK Mat – Oppskrifter og inspirasjon. Hamburgere av oksekjøtt og svinekjøtt som venter er laget med bread crumbs, hvitløk, ramsløk og egg.

Dette er fantastisk til grilling, sier Christopher og holder opp krydderglasset med ramsløk. Blomsterhilsen i mai: På torsdag da alt var stengt kjørte jeg til plantasjen og handlet blomster (øverste bilde),. Vet noen hvor kan jeg finne ramsløk på Tveit?


Plantasjen Lavendel, planter. Summer DIY Home Projects . Blant frukttrær og blomster har familien en imponerende urtehage med pepperrot , ramsløk , oregano, kjørvel, estragon, mynteplanter, pipeløk, . Spreading slowly by underground rhizomes to form a . Denna pin hittades av Aliina Dagsland. Hitta (och spara!) dina egna pins på Pinterest. Reaksjoner: Etiketter: luftløk, ramsløk.


Jordnært, hvordan lykkes med . Ellers kan jeg tipse om at plantasjen har flotte bladbegonia for tiden. Det som derimot selvsår seg så det griner er koriander, ramsløk og dill. Ved å plukke for hånd sikrer vi oss også en god kvalitet på det vi plukker.


Jeg kjørte han til sin far, og da var vi innom plantasjen. Der skulle det vært ramsløk , men når man ikke leser på pakken så blir det sånn.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg