mandag 30. januar 2017

Tømmerklo frontlaster

Tømmerklo med bredt grep og smurte, utskiftbare opplagringer. Disse modellene kommer komplett med klype og rotator. Dette er et meget anvendelig redskap for flytting av. Sami tømmerklo for frontlaster leveres med SMS eller EURO innfestning, slanger inkludert.


Designet for løfting og flytting av tømmer, grener og kvist. DALEN løfteutstyr er solide og funksjonelle redskaper for sikker flytting, lasting og lossing med 3- punkt eller frontlaster.

Jeg har kikket på Chief, iglan mathis kloa, . Flere resultater fra gardsdrift. Er det noen som har erfaring med lasting av vedstranger på henger ved hjelp av tømmerklo kontra universalklo montert på pallegaffel? Produktdokumentasjon: Download . For frontlaster med SMS feste. Uniforest tømmerklo for frontlaster - Norge - Uniforest 5tonns tømmerklo til frontlastermontering.


En flott traktor med frontlaster og trestamme i miniatyrskala. Leveres komplett med hydrauliske sylindere. Nå kan tømmer transporteres og stables helt enkelt.

Trestammer leveres som ekstrautstyr. Dette fotografiet er hentet fra album i samlinga etter Glomma fellesfløtingsforening. De nye større XL grepene har samme design som sin mindre forgjenger, men de er bygget for bruk på mindre hjullastere eller større frontlastere.


Det er en Jinma 2med Jinma frontlaster. Lilleseth Traktorredskap for frontlaster og bakmontert. Bufret Lignende Det som var tanken den gangen var å få til et redskap for frontlaster som var mer enn bare en skuffe, et allsidig redskap som hadde bredde, volum og var solid . RollyKid John Deere med henger og frontlaster. Beitepusser,Kellfri, ny, lagerslitt.


Kraftig tømmerklo for frontlasteren med kraftig hydraulsylinder. Jeg kunne tenke meg joystik på den,som styrer . Trejon Mulitforest tømmerklo. Multiforest tømmerklo for frontlaster med slitedeler i Hardox før økt styrke og levetid. Lasteapparat med tømmerklo.


Kjøring med frontlaster og pallegaffel. Her kan det legges inn mange varianter for flytting av paller med frontlaster. Trima Plus frontlastere særpreges av styrke og holdbarhet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg