søndag 22. januar 2017

Såpeboblepistol

Pistol som skyter ut såpeboble. Mye morro med denne som har lys og refill inkludert! Vi har Nordens største utvalg med lynraske leveringer! Velkommen inn og gjør ett godt kjøp, vi har alt.


For innendørs og utendørs bruk.

Såpeboblepistol med refill såpevann. Lag såpebobler i hundrevis! Batteribehov: 2xAA Batterier. Legg i ønskeliste Fjern fra ønskeliste. En såpeboblepistol som vil begeistre alle barn villt!


Se såpeboblene bli laget gjennom den gjennomsiktige kroppen, og bli fascinert når den sender ut endeløst. Søndagsarbeid (1) Det skal være arbeidsfri fra kl. En fem år gammel jente ble sendt hjem etter at hun utførte det skolen kalte en terrortrussel.

Automatisk såpeboblepistol. Med lyd og lys, og masse såpebobler selfølgelig. Profilinformasjon om selgeren. Lag massevis av såpebobler med denne morsomme såpeboblepistolen ! Fest boblebeholderen og trykk på avtrekkeren for å skyte ut fullt av bobler. Ikke egnet for barn under år.


Du har enda ikke Junior Knows såpeboblepistol med lys? Vi tilbyr et bredt sortiment innen leker og spill på nett. Du må være pålogget for å se produktene.


Trodde det bare var å skru den såpeflasken på, sette i batterier og trykke på knappen? Når jeg trykker på knappen så . Steinar Sagen og vikar Helgar Torgvær tar tak i alt det du er opptatt av for tiden. I dag: Dolly Parton, fiskeutstyr, såpeboblepistol og nøkkelhullet.


Såpbubblor som kommer att ändra ditt sätt att leka och umgås med din hund för alltid. Bubble dog är så roligt för alla hundar, blås bubblor h. Rosa Hello Kitty- såpeboble-pistol ble kalt terrortrussel.

Hei, noen som vet hvor man får kjøpt såpeboblepistol. Dattera mi på år ønsker seg mest av alt i verden det til jul. Og jeg aner ikke hvor man . This Pin was discovered by Therese Hansen.


Discover (and save!) your own Pins on Pinterest.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg