tirsdag 31. januar 2017

Begrensningskabel robotklipper

Her kommer et nyttig tips til dere som skal installere robotklipperen selv, og det gjelder selve begrensningskabel (sløyfekabel) og guidekabel(er). Når GARDENA begrensningskabel er lagt, vet GARDENA robotgressklipper R40Li umiddelbart hvor den skal klippe. Du får med en 1meter lang . Jeg har tegnet opp med rød strek hvor begrensningskabelen ligger og en rød prikk.


Robotgressklipper - guidekabel - Robotklipper begr. Ekstrautstyr til robotklipper.

Kabelen legges rundt gressplenen for å begrense klippeområdet. PLUGGER TIL ROBOTKLIPPER 1STK. Når begrensningskabelen er lagt, vet GARDENA robotgressklipperen umiddelbart hvor den skal klippe. Med ekstra kabel kan du legge til de områder du ønsker . Nå er det på tide å legge begrensnings- og ledekabelen for GARDENA robotklipper R40Li. Begynn å legge begrensningskabelen ved ladestasjonen.


Bruk den medfølgende linjalen til å finne riktig. Kabellegger til utlegging av begrensningskabel brukt til robotklippere. Skjærer og legger kabelen ned i bakken.

Begrensningskabel 1meter for robotklipper. Gardena begrensningskabel 1m. Til skjøting av gardena begrensningskabel. Originalt tilbehør til din Landroid robotgressklipper. Kantskjærer til begrensningskabel.


Praktisk verktøy til kabellegging! Se hvilken robotgressklipper som ble best i test her. Det samme gjelder utplasseringen av begrensningskabelen , som er mer krunglete enn gjennomsnittet.


For større områder kan du tilpasse begrensningskabelen. Hva er fordelen med en begrensningskabel som definerer klippeområdet? Husqvarna robotgressklipper.


Det er to grep som gjør at en robotklipper vet hvordan den skal oppføre seg. Først og fremst må en begrensningskabel legges rundt området . Vi har erfarne montører og kabellegger maskiner som legger begrensningskabelen ned i . Super robotklipper for mindre hager med normal form og uten for mye hindringer. Installasjon mer enn km.


VIKING iMow robotklippere leveres med dockingstasjon. Materiale man trenger til installasjon, som f.

Den jobber innenfor en begrensningskabel , montert under.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg