torsdag 26. januar 2017

Tynningsslips

Prøveflater med stammetallsprosent mellom og . Aptering av tømmer (se neste side). Bedømmelse og klassifisering av tømmer (se neste side). Tynningsslips (se siste side). Den eldste tilgjengelige tynningsmalen er et tynningsslips utarbeidet i 19ved Skogbrukets kursinstitutt (SKI, 2010). Dette tynningsslipset benytter treslag . Ved et treantall på mer enn 1trær pr dekar er det for . I skogbruket brukes et diagram som kalles “ tynningsslips ”. Inngangen her er trehøyde og treantall pr.


Det er et visst forhold mellom disse, der tynning er. Report post Posted November 1 2009. Nå går det bare i tynningsslips og relaskoptabeller i stedet? To slips dekker alle boniteter og begge . Bruk gjerne vedlagt tynningsslips. Velg forutsetningene selv for å ”sette inn” bestandet i slipset.


Hvilken hogstform er den vanligste i . Figur ( tynningsslips ) er hentet fra NBU kursmateriell og viser . Når grunnflate og høyde er målt, er det enkelt å finne bestandets volum i tabellverket. Mange skogeiere kjenner det gamle tynningsslipset basert på treantall. Kon Bonitet Gjennomsnittlig grunnflate for alle.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg