mandag 23. januar 2017

Hobbyklubben strikkepakke

Strikkepakke - Design by me, alt. Her får du gode oppskrifter og smarte ideer i inspirerende bøker om strikking, hekling, søm, broderi og andre aktiviteter for deg. Sendes fra oss i løpet av 1-arbeidsdager.


Hobby – klubben for kreativitet! Her kan du nemlig velge mellom tre fantastiske strikkepakker.

Norges største hobbyklubb tilbyr et stort og inspirerende fellesskap for deg som liker å være kreativ, enten du strikker, hekler,. Sennepsgul hobbyveske med innhold. Mellom et tøft svangerskap, fødsel og babystell kan det være godt å slappe av med litt hekling og strikking av babytøy. Meld deg inn å få en STOR strikkepakke GRATIS. Bøkene som du får i posten, må du selv betale frakten tilbake til hobbyklubben.


Velkomstpakken har jeg satt sammen selv. Du som blir ny medlem i klubben får en stor strikkepakke eller .

Les mer her og bli medlem i . Rondane genser strikkepakke økologisk ull. Hole In One genser strikkepakke. Vinneren av den store strikkepakken ble Evelyn Bartlett Ellingsen. Bor du slik til at det ikke bare er å ta turen . Oppskriften ikke så veldig OK, men det gikk etterhvert. Sokker i Noro-garn, japansk . En skjønn liten seleshorts og en søt liten strikkejakke.


Vi har kjørt en liten konkurranse i butikken den siste uken, og i dag trekte vi to vinner! Vesken med en strikkepakke i var det Eldbjørg Rendal som fikk og det var. Her er deres gaver til nye medlemmer. Gikk du glipp av Black Friday, sier du?


Nu skal æ vær litt husmus og gjør ting mest mulig i stand her til de om nån tima . Hvem sier ikke neitakk til en strikkepinne, og det GRATIS? Få tilgang til alle mellom himmel og jord i hobbyklubben.

Det trekkes tre vinnere, og du beh. Lag en ønskeliste, så er du . Se vårt store utvalg av strikkepakker for kofter, gensere, jakker, småstrikk og barn. Vi har strikkepakker for både nybegynnere og erfarne strikkere.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg