mandag 10. august 2015

Festeavgift gravsted oslo

Etter år kan den lokale gravferdsmyndigheten ta leie for gravsted. Ved uttak av gravsted (kistegraver festet sammen) skal det betales års festeavgift for sidegraven som ikke tas i bruk. Dette gjelder både innenbys- og . Priser ved begravelse og stell av grav.


Kistebegravelse, kremasjon og festeavgift.

Hun hadde ikke betalt festeavgiften i tide. Fredningstiden for kister og urner er minst år. Det betales ikke festeavgift for et enkelt gravsted i denne perioden.


Stadfestet av Fylkesmannen i Oslo og Akershus 13. Gravferdsetaten i Oslo kommune. Komiteen meiner at prinsippet om fri grav i fredingstida (jf. § 6) må gjelde heilt ut. Ein kan difor berre krevje festeavgift for den grava som er .

I Oslo er det gravferdsetaten som har svart). Bodø: For kistegravlegging og urnenedsettelse er prisen oppgitt inkludert festeavgift i år. På en grav hvor det ikke er et gravminne vil det altså ikke være anledning til å. Kan det kreves inn ny festeavgift ved gravlegging i festet grav eller gravsted ? Helge i samme grav som ektemannen i Åsane. Litt over en uke senere fikk hun regning på festeavgift , . Kirkelig fellesråd vil øke festeavgiften for gravsteder til 3kroner per år.


Dermed går Hamar forbi Oslo i festeavgift , og blir desidert dyrest i . Omtrent halvparten av dem som gravlegges blir lagt i en grav som har. Søren Jakobsen, gravferdsarbeider ved Vestre Gravlund i Oslo. Er det slik at alle gravsteinene på kirkegården har noen som betaler festeavgift ? Da ble det bestemt at alle kirkegårder i Midtre Namdal krever inn festeavgift hvert tiende år istedenfor hvert tjuende år, som det har vært før. Det var først og fremst ment som et tilbud til de som ønsker en navnet grav å gå til , men som ikke hadde. For tilleggs graven kan det tas festeavgift fra dag en.


Om betaling for kremasjon, gravlegging og grav. Undersøking om festeavgifter og.

AVGIFTSØKNING: Kvitteringene vises at festeavgiften for et gravsted med to graver på. Brønnøy kirkelige fellesråd har sendt et brev til Brønnøy kommmune, hvor fellesrådet foreslår at festeavgiften for kirkegårdene i Brønnøy . Til spørsmålet ditt: jeg vet ikke så mye, men i Oslo blir gravstedet. Det er år, men man kan forlenge det og betale videre festeavgift for nye . De som ikke hadde råd til å betale festeavgiften på Vår Frelsers gravlun ble.


Oslo katolske bispedømmes kontorer, boliger og domkirke.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg