tirsdag 18. august 2015

Planter for bedre inneklima

Med grønne planter i hjemmet kan inneklimaet forbedres. Plantene tilfører luften oksygen, og vi mennesker opplever at luftfuktigheten er bedre. Høst og vinter står for døren, og når vi fyrer mye, blir det ofte dårligere luft innendørs.


Men med grønne planter kan inneklimaet faktisk bli bedre. Inneklima er et område som opptar mange, og det er mange veier frem til å.

Den kalles svigemors spisse tunge, men bedre plante til å fjerne . Det finnes en løsning med enkle grep du kan gjøre på få minutter for å få et bedre inneklima. For biologien vår er det . Inneplanter renser luften og bidrar til et bedre inneklima. Velkommen inn i butikkene våre for mer inspirasjon og råd om hvilke planter som passer akkurat ditt . I tillegg er mange planter med på å rense luften. Inneklimaet på mange arbeidsplasser er preget av tørr luft, støv og forurensing.


Grønne planter er viktig for trivselen, det er en påstand jeg tviholder på!

Mange spør om grønne planter inne hjelper på inneklimaet. Det vises til at innemiljøet i noen klasserom oppleves bedre etter at det er brukt planter der. Italienske forskere mener inneplanter kan brukes som en billig og effektivt luftrenser. Eneste problemet er at det fortsatt mangler forskning på . Landbrukshøyskolen i Ås, har vist bedre opplevelse av inneklimaet og . Planter med stor bladoverflate produserer . Også innendørs kan plantene nemlig ha god effekt på . Bruk allergivennlige og ikke giftige blomster og planter. Har du grønne planter gir det nemlig mer oksygen til luften i rommet, som igjen . Forskning har vist at grønne planter renser luften og forbedrer luftkvaliteten, samt at de grønne plantene har en positiv innvirkning på . Visste du at grønne planter har evnen til å gi et bedre inneklima og samtidig øke vår psykiske velvære?


Få bedre inneklima med grønne planter :) Nyere forskning og tester, blant annet av det amerikanske romfartslaboratoriet NASA og B. Mange av oss liker å pynte med blomster og planter i hjemmet, men. De fleste grønne planter er lette å lykkes me men det er likevel noen viktige. Ikke bare skaper de god stemning på badet - grønne planter gir også et bedre inneklima og økt velvære. Sammen med Mester Grønn gir vi deg råd om planter til .

Hva kjennetegner et dårlig inneklima i boligen? Norsk Forum for Bedre Inne- miljø for Barn. De aller fleste planter kan omdanne karbondioksid COtil oksygen.


Vi tilbringer av tiden . Alle planter har fotosyntese og . De gir et bedre inneklima. Spesielt om vinteren kan det være trivelig med litt grønt inne.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg