mandag 10. august 2015

Forhekk felleskjøpet

Tak for Krybbeformet fôrhekk. Et lokk som passer beholderen for sauefôret. Beskytter fôret mot vær og . Firkantet Forhekk Standard med fanghekk og tak. IAE Fôrhekk storfe med toppring.


IAE fôrhekk for storfe med toppring.

Felleskjøpet nettbutikk - Krybbeformet fôrhekk for sau fra IAE. Har en dyr med horn bør en bruke forhekk uten toppring. Sjekk om varen er i din FK butikk: . Beklager, dette produktet er ikke lenger aktivt. FORHEKK STORFE MED TOPPRING.


Hvordan fôret er lagt inn i forhekken vil også ha en innvirkning på fôrspillet. Bilde Fôrmikser for bruk av fullfôr. Skilt og dekor, Skill okt.


Hos oss finner du et bredt utvalg av galvaniserte fôrhekker for storfe, hest og sau.

Du minsker fôrspill ved å bruke fôrhekk. Mangler: felleskjøpet nettbutiikk ? Helse og for › For Bufret må få kjøpt meg store forhekker til hønsa. Vi har kjøpt endel av vårt utstyr på Bole. Gitter, Veggfeste, utfyllingdel.


Materialer, glava, veggpapp. Alltid høy kvalitet, rask levering og rett pris. Bole gjør ditt gårdsliv enklere. Det er kun foringsautomaten og forhekken som er fastmontert. BATALEON SNOWBOARDS - NOT FLATSiden oppstarten tidlig på totusentallet har Bataleon Snowboards vært industrileder på ikke flate brett.


Før 0- FÔRHEKK STORFÉ MED TOPPRING SPISEPLASSER V. Litt info, burde fått avslag hos felleskjøpet for god reklame. Henta noe info fra nett da, sånn at ikke jeg feilinformerte dere om noe. Reimes nye fôrhekk for sau.


Ellers er det viktig hvordan utegangen er lsgt og slik da. Bingen har tørrforing, drikkenipler samt forhekk for grovfôr.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg