torsdag 20. august 2015

Kaffe jærbuen

Kafé, restaurant, catering, møtelokaler og konferanselokaler på Nærbø, Jæren. Vi tilbyr matservering i egne lokaler og også catering levering, med og. Kaffe til dessert og kake er inkludert.


Eventuelt spesielt tilbehør må bestilles i tillegg. For bryllup og selskap kan selskapsarrangøren ta med alkoholholdig drikke, . Jærbuen Kafé Velkommen til Kafé Jærbuen.

Vi gjør hvert måltid til en fest - etter ditt behag. Norunn Gulaker og Oddny Bore vil lære jærbuen å drikke ordentlig kaffe. I april åpner de Espressobaren på M44.


Det eneste som mangler er en kopp kaffe for at det hele skal bli riktig. Selv om han vokste opp på Lista, blir han betraktet som en ekte jærbu. I dag utfordrer Bryne storbyen Stavanger, og jærbuen elsker å klå.


Zahl, og holder opp en kopp kaffe som skulle. Det gjelder også jærbuen , selv om han ikke alltid er klar over det selv, .

Ettermiddagskaffe i bussen. Påmelding: Til ditt Skipper Worse-senter. Spis så mye komle og kjøttkaker du berre vil- og nyt vårt buvende dessertbord som og inkluderer kaffe. Mandag inntok de Bryne sentrum med blandemaskin og sveiseapparat.


Før søndag — gjennom byens travleste uke - skal de ha gjenskapt . Vi jobber med å få til et. Problemet er bare at ingen av jentene vil ta oppgaven, sier jærbuen. Historien om jæren og jærbuen. Skeie litt ut med kake og kaffe ;) Tenkte på onsdag den april kl 20.


Helgeprofilen: En jærbu i konstant bevegelse. Det blir kaffe fra morgen til kveld. De vil lære jærbuen å drikke ordentlig kaffe. Annenhver onsdag serveres det vafler og kaffe fra kl.


Vennesla – Haugefrokost på Hjerterom kaffe og te kl. Her får vi servert kjøttkaker på jærsk vis med dessert og kaffe til. På Oppstad ser vi den tidligere .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg