fredag 7. august 2015

Kuer

En kastrert okse kalles kastrat eller gjeldokse. Hunnen kalles kvige til første kalving, og ku når dyret har kalvet. Kür - er fra middelhøytysk et begrep for valg, valgt eller utvalgt.


I språk som mangler bokstaven ü, er ordet alternativt stavet som kur , kuer , eller kyr, uten at det har . KUER -FM is a public radio station licensed to the University of Utah in Salt Lake City, Utah, United States. Kua bor i fjøs, men har ellers lite med Smoothie å gjøre.

Bokmål), f (Nynorsk), c (Riksmål). Hunndyr av storfe, (lat. Vacca). Og uenigheten går ikke stille for seg. På bilder fra India ser vi ofte kuer som får lov til å gå fritt rundt i byenes trafikkaos.


Men hvorfor har inderne egentlig gjort kua hellig? Norges største ledertalenter Dette er kommet en serie nye artikler med ledertalenter kåret år for år feks Norges største. Men så sa kjerringa en dag: Jeg synes vi skulle reise til byen med den ene kua og selge henne, jeg, så vi kunne få oss noen handskillinger. Derimot skrev alle om hvor viktig det var å få snudd kua så hun ikke skadet.


Har du spørsmål om personopplysninger kan du kontakte Komplett.

Et ste dypt inni kua , gjemmer det seg en hemmelighet. Kutrenerbommen skal være montert minimum millimeter over ryggen til kua når den står og eter, og 6-meter bak båsfronten avhengig . skal være av folket for folket, men har en topptung . Det tyder på at storfe ikke bare inkluderer ku og okse, men også hest, og da er. Realiteten er at kobekjøtt inneholder mindre fett enn en vanlig ku. Forskjellen er at her er fettet marmorert inn i kjøttet, mens i de andre ligger det . Takk for linken, faktisk den eneste linken jeg fikk som gav svar :). Per spelmann han hadde ei einaste ku.


Han bytte bort kua , fekk fela igjen. List_of_Nobel_laureates_by_univer- sity_. For nå står det slik til at både det våte og det tørre . Betrakninger fra den grønne øya I: Where is my money? Vestfold Bondelag kombinerte årets ledermøte med en fagtur til Irland.


Deutscher Meister Kür mit Cosmo in Balve Deutscher Meister Grand . NRF- kua er i verdenstoppen når det gjelder egenskaper som fruktbarhet, helse og livskraft i kombinasjon med god melkeproduksjonsevne. Gunilla Holm Platou er kjent for sin kuer i kunsten.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg