tirsdag 11. august 2015

Motorsagbukse felleskjøpet

Veldig slitesterk vernebukse med seler og sagvern foran, av beskyttelsesklasse 1. Svart og grå yttertøy med orange striper i siden og 1 bevernylon. Hos oss finner du et stort utvalg av alt du trenger til arbeid med skog og ved. Mangler: motorsagbukse Verneutstyr for bruk av motorsag (Verneklasse) - Pris- og. Fritid › Pris- og produktjakt Bufret Lignende 17.


Felleskjøpet nettbutikk - Klær, sko og verneutstyr. Buksa er ubetydelig bruk og som ny. Klarte å gå forbi motorsaga til 5spenn uten å kikke mer enn to ganger. Støvel hadde de ikke desverre.


Motorsagbukse felleskjøpet. Hjelm, ikke brukt, veiledende pris felleskjøpet kr 899. Jeg anbefaler motorsagbukse og -jakke, høye vernesko, armeringshansker og. Drivstoff-, olje- og varmebestandig og utrolig slitesterk bukse med fem materiallag og lav vekt.


Har ei ca år gammel motorsagbukse (STIHL) som ikke brukes . Noen kan være veldig spesielle, som motorsagbukser som sørger for at saga. Stihl student dating foreleser motorsag bukse. Solide og regulerbare strikkseler som passer til Oregon motorsagbukse med knappefeste.


Husqvarna motorsag bukse selges. Svært slitesterk motorsagbukse med seks lag beskyttende materiale og et innovativt 4-veis .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg