torsdag 13. august 2015

Minidumper utleie

Står på maskinhenger og hentes hos oss eller vi leverer. Minigraver minidumper maskiner for masseflytting i Vestfold og omegn, herav Sandefjor Larvik, Tønsberg. Vi er også tilgjengelig i hele Norge! Bensindrevet minidumper med tipp, på belter.


Denne klarer 5kg på flatmark. Nøkkelord dumper minidumper trillebår.

Gravemaskiner - minigravere - hjullastere - hydrauliske hammere - kompaktlastere - lifter - betongblandere - tvangsblandere - teletiner - byggtørke . Trenger du en minidumper ? Hos oss kan du leie en selvlastende minidumper eller en dumper med roterende kasse. EDH leier ut maskiner og verktøy til privatpersoner og bedrifter. Vi driver med utleie av lifter, maskiner og utstyr til bygg- og anleggsbransjen, håndverksbedrifter, privat så vel som offentlig sektor i områdene Jæren, Sandnes , . Minidumper med selvlaster: 80-. Selvlastende minidumper til leie.


Med denne gjør du transport av masser til en lek!

Eller vi kan utføre hele . Du laster den belter den der du vill ha massen og tipper, du kan da . Vi leverer alt til byggplassen! Produkter i denne kategorien. Råholt holder, som navnet tilsier, til på Råholt. Lastekapasiteten er på hele 700kg.


Fordeler med å leie utstyr: Binder ingen kapital, ingen vedlikeholdsutgifter, slipper uforutsette utgifter. Vi har en kraftig vibroplate. Dumperen skal være rengjort etter endt utleie. Vask belastes med kr 590 . Utleie av maskiner og verktøy. Belle BMD 3er en motordrevet trillebår med firehjulsdrift og store terreng gående hjul.


Maskinen leveres med Honda . Flexleie tilbyr en rekke produkter for utleie innen maskiner og utstyr. Det er viktig for oss at utstyret er driftsikkert og fungerer bra, derfor har vi bare produkter fra . Muck-Truck minidumper laster 2kg, dumperkasse med tipp, kan påsettes lasteplan, eller hengerkule for å rangere . MINIGRAVER PÅ BELTER 1-4T Yanmar SV22.

Under varemerket Cramo drives det utleie. Med en minidumper kan man transportere minst fem ganger så mye.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg