tirsdag 11. august 2015

Jordbier

Jordbier er en insektfamilie i ordenen årevinger. De er enslige (solitære) bier som bygger sine bol i løs sandjor ofte i kolonier. De hører til de såkaldte enlige bier, men selvom de er enlige kan de godt leve . Som navnet antyder lever jordbier under overfladen, og de går derfor også under betegnelsen for gravebier.


Du finder dem ofte i din have, hvor de har.

Brug for hjælp til at fjerne jordbier ? Vi har ekspertisen, og vi kan hjælpe! Der findes også bier, der bor i jorden, og som derfor omtales som jordbier. Disse jordbier er i modsætning til jordhvepsene faktisk særskilte . Nu har vi igennem snart år, været plaget af jordbier , på vores terresse, og om sommeren er det jordbierne, der fuldt ud stryer hvem der skal . Unsubscribe from Bjørn Trones?


Rike, Dyreriket (Animalia).

Rekke, Leddyr (Arthropoda). Klasse, Insekter (Insecta). Orden, Årevinger (Hymenoptera). Spør om insekter og edderkoppdyr. Det kan godt være jordbier , men der er også andre muligheder.


Vi er i forbindelse med anlæggelse af en indkørsel stødt på et bo med hvad vi tror er jordbier. Hvordan skal vi fortsætter? Hvilke midler kan vi bruge til at fjerne . Andrena carantonica (Storsandbie). Glosbe, online ordbok, gratis. Bla milions ord og uttrykk på alle språk.


Fått spørsmål pr epost: Jeg jobber i en barnehage i Trysil. Der har vi i årevis hatt innsekter i blomsterbeddene, der de graver seg ned (og opp)- de ko. Tag Archives for: jordbier.


Flere bier på marken – sådan!

In Biavlere, Boligselskaber, God bi-skik, Kommuner, . Af Anne-Mette Bache Jensen. Det summer og sværmer i haven om sommeren. Men hvad gør du, hvis du opdager et hvepsebo eller har fået jordbier ? De ligner almindelige honningbier og lever over et større område, enten i små huller i sandet jord eller huller i .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg