tirsdag 25. august 2015

Sandstrøer lastebil

Jevnlige fabrikkleveranser til lastebil - og bussprodusentene Volvo og Scania. Autoline sandstrøer monteres foran drivhjulene på lastebiler og busser. Vi leverer sprederutstyr fra kvalitetsprodusenten Falköping.


Sprederne er driftssikre, stabile, og solide. De utfører jobben godt og er utviklet basert på over års .

En typisk sandstrøer er fast montert på hver side av kjøretøyet og består av en sandbeholder og et. Sandstrøer kan monteres på: Lett lastebil. For år siden utfordret min svigerfar meg til å utvikle en sandstrøer. Har sett Bredal kalkvogn med hydraulisk drift montert på lastebil ,. For mer info eller avtale om besiktigelse, kontakt Svenn Olav på . Hovedproduktet er autoline sandstrøer , denne ble introdusert i det norske marked . Vi tar forbehold om feil i annonsen .

Epoke sandstrøer Vi har alt, og det vi ikke har skaffer vi! Det taes forbehold om feil i annonsen. Vurderer du å kjøpe lastebiler ? Vi i PlusTech står klar til å hjelpe deg ved kjøp av eller spørsmål om lastebiler.


Denne annonsen finnes i arkivet. Send forespørsel for kjøretøy. Med teleskopisk lastetut er den ideell til å laste snøen i lastebil for bortkjøring. Etterhengende sandstrøer til lastebil i god stand . Fenomenet er ikke nytt i Norge , men fortsatt setter lastebiler. Sand and salt spreaders - Road and snow machines - Agriculture - Mascus UK.


Noe som gjør den ideell til et stort utvalg . Bufret Lignende Narvik Havn tilbyr egen tonn kran, samt annet løftemateriell, lastebil og. Hjullasterne er utstyrt med klappvinger, snøskuffer, pallegafler, sandstrøer og . Lastebil Scania R7trekker. Hiekan- ja suolanlevittimet - Tie- ja lumikoneet - Maatalous - Mascus Suomi.


Se illustrasjon og video på blindsoner rundt en lastebil.

De fire maskinene har et samlet dieselfor- bruk på . Sand And Salt Spreaders - Road and Snow Equipment - Farm Equipment - Mascus USA. Driftsikker og nøyaktig sandstrøer , som er lett. Mandag kjørte en polsk lastebil av veien ved Drøbak.


Men vil tro at den ikke er så god på semi,da har jeg mere tro på sandstrøer.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg