onsdag 26. august 2015

Lille larven aldrimett barnehage

I dag hadde vi Lille larve Aldrimett -samling. På slutten av samlingen studerte vi de fem fruktene larven spiser i løpet av sin første uke. Vi startet med fellessamling på avdeling Øst.


Vi sang om larven, og vi hadde . Og larven spiste seg så mett, at skinnet sprakk,- ja rett og slett! Den kastet skinnet og sa Pytt, jeg har et til, helt splitternytt!

Pop-up bok og pekebok om larven aldrimett. Personalet i barnehagen skal oppmuntre barna til å fabulere og leke med. Bråtveit barnehage , barnehage med utvidet kristen formålsparagraf, fokus på.


Hestehovene har denne våren jobbet lenge med prosjekt om den lille larven Aldrimett. Barna har malt og vært delaktige i prosjektet fra larve til sommerfugl. Ellers har vi hatt fokus på den lille larven aldrimett , der vi har lest boka, fortalt historia ved bruka av. Informasjon om barnehagen.


Webansvarlig Grønnes Barnehage - 14.

Den lille larven aldrimett. Den Lille Larven Aldri Mett har flyttet inn hos Mosebarna. Vi leser boken om lille larven aldri mett i samlingen og vi synger. Vi lærer om larve som blir til puppe som blir til sommerfugl.


Føynland og Herstadløkka barnehage. I dag ønsket en gruppe barn å lese boken om den lille larven Aldrimett. En voksen satte seg ned med barna og leste, og når boken var lest foreslo en voksne at . I ettermiddag hadde vi en liten samlingsstund før frukt med formidling av eventyret om Lille larven aldri mett. Så og lyttet til fortellingen. Ekstraforestilling i Olsvik åpen barnehage.


Denne er spesielt tilpasset de aller minste . Målet var at barna skulle kunne gjenkjenne småkrypene og . Vi var på atelier og laget flotte larver av eggekartong. Til slutt forvandles den til en vakker sommerfugl. Sangen blinke lille stjernelille gikk igjen i. Folkestad barnehage utforsker Puppet pals på iPaden i forbindelse med E-twinning prosjekt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg