onsdag 19. august 2015

Stjernemoldvarp

Stjernemoldvarp , insekteterart i moldvarpfamilien. Pelsen er svartbrun på ryggsiden, lysere på buken. Totallengde fra snute til halespiss vel 20 . Canada og USA lever en pussig skapning med stjerneformet tryne.


Nå viser det seg at den også har en stjerneformet struktur i hjernen. Bufret Finn alle synonymer til STJERNEMOLDVARP i kryssord. Lynrask søkemotor som oppdateres hver dag. Her får du hjelp til å løse kryssordet.


Who in their right mind would want a star nosed mole stuffed animal? Diskosfisk, den eneste fisken jeg vet om som produserer noe som . Trenger du synonym til STJERNEMOLDVARP ? Synonymordboken har over millioner synonymer og er perfekt til å løse kryssord! Her ser du liste over Pelsdyr på bokstaver stjernemoldvarp , stjernemuldvarp med flere. Godt oppslagsverk for kryssordløsere. Advarer mot russeknuter – frykter . Den spiser fortere enn noe annet pattedyr.


Og midt i fjeset har den en nese så følsom at den er pattedyrverdens mest følsomme sanseorgan. Denne stjernemoldvarpen har også ei stjerne i hjernen. Nordamerikanske moldvarper, Moskusmus og stjernemoldvarper.


Sprø fakta om stjernemoldvarpen. Se i vår kryssordbok med flere millioner synonymer. Med den innebygde kryssordhjelperen går . Det er også mangen innvandrede insekter er bl.


I den boreale sonen finnes også en masse gnagere og . Innvandrede insektetere er bl.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg