tirsdag 18. august 2015

Kjøpe lakk til bil

Her finner du stort utvalg av lakkfarger til bilen , blant annet motorlakk , grunning og klarlakk. Du kan kjøpe billakk i sprayboks og i farger sohvit, rød og sølv. Vi selger alt fra slipemateriell og sparkel til lakk og klarlakk.


Jeg har noen småriper i billakken her og der som jeg tenker å utbedre selv. Så langt har jeg raskt pusset dem ned ved hjelp av fint sandpapir . Lakkering - Kjøpe lakk og det å lakkere?

Velg Spraylakk øverst i menyen og legg inn biltype, modell, årsmodell . Bilpleie, dekk og styling. Har du spørsmål om lakk - og vedlikeholdsprodukter til bilen din, er det bare å. Farge: HvitInnhold (liter): 02. Kartlegging og risiko i bilverksteder med lakkering. Vi har alt du trenger for å utbedre store og små lakkskader , - steinsprut, riper eller rust.


Autocolor spraylakk i de mest vanlige standardfargene til bil ,. Vi blander alt av lakk til din bil. Hvis du ikke vet hvor du finner dette på din bil.

For å bestille spraylakk på spraylakk. LAKK KODEN på din bil samt hvor mange bokser du trenger. En sprayboks på 325ml rekker . Spraymaling - Olje og kjemi - Bil - thansen. Lakkspray , sort, høyglans.


Fortynning til WBC vannbasert base coat. Mal over steinsprut før det blir større skader på bilen. Under Finn din farge velger du bilmerke, år og modell samt fargekode for å finne den . Hvor pleier folka å kjøpe lakk til land roverene sine?


Ser meg nødt til å ta noe rust på Discoen, og må kjøpe noe lakk , helst da i østlands . Kjøp Lakk og farge til din Mercedes-Benz. Opptil - LAVERE PRISER og RASK leveringstid. Klikk her for å se våre bildeler til Mercedes-Benz på nett.


Det er ihvertfall et kjempeprodukt som jeg bruker i både bil , båt og hus. Bestill noen 100-pakninger fra ebay, så har du når du trenger. Noen som vet om en butikk i Oslo-området hvor man kan kjøpe spraylakk til bil etter fargekode?


Hos Møller får du orginalkken til bilen din på sprayboks med klarlakk.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg