fredag 29. januar 2016

Hagetips liten hage

Hagetipsene for deg som ønsker. Hun har også gode hagetips til deg som har liten hage og sliter med å . Her får du hagedesignerens aller beste hagetips. Men, denne er liten , jeg kan ikke nekte for det, sa Darren da han fikk se hagen for første . Hageideer som kan nytes enten du har en liten hage eller et stort uterom. Inspirerende hagetips , og hagetrender for små og store uterom .

En liten plen er vanskelig å holde pen, er Guri Haavis hagetips. Her finner du konkrete hagetips , og gode artikler om planter, dyr og hageutstyr. Sjarmerende blogg fra en liten villahage. Her deler jeg, Anne Holter-Hovin hagetips , inspirasjon og ikke minst hageglede.


Denne juvelen er på kun 40m og propp full av hageglede og inspirasjon. Dette er en liten del av en stor hage og Maria har gjort noe riktig. Eller vil du bare ha gode hagetips ? Du vil ikke tro hvor fin denne hagen har blitt!

Den har gått fra å være en kjedelig rekkehus- hage , til en vakker og frodig oase! HANNE KAN HAGE : Hanne Skancke Svensson på Tårnåsen har en liten hage utenfor sitt rekkehus, men det er nok til å skape ro - og liv! HAGETIPS : Vet du hva jorddybden er i hagen din?


For liten jorddybde er den største hemskoen i byggefelt og nybyggerstrøk når det gjelder . Hvis du har en liten hage handler det om å være kreativ. Bruk store planter, og plant . Smarte hagetips : Fem smarte prosjekter til hagen. Når du kjøper et stativ, følger det ofte med en liten plastikkholder.


For mange begynner det nok å klø litt i fingrene til å komme i gang i hagen etter en lang vinter. Men pass på, april er en lunefull måned og det . Boka for deg som ønsker tips og rå både til nye prosjekter i hagen , men mest. ELLINGØY HAGESENTER har gjennom vår serviceavdeling skaffet oss mye erfaring. Her er tips til hvordan du.


Slik får du en fin hage i siste liten. Du trenger vårløk, en liten spade, kompostert jor vannkanne, vann og navnskilt. Start med å grave ut det feltet der du ønsker å plante . For de fleste av oss er det vanskelig å se hvilke muligheter som finnes i hagen.


Da er det godt å vite at det finnes profesjonelle aktører som kan komme å hjelpe.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg