fredag 29. januar 2016

Pølsegrateng med makaroni og brokkoli

Kok makaroni som anvist på pakken og sett ovnen på 190˚C. Skjær pølsene i biter og løken i smale båter. Kutt brokkoli i buketter og hodekål i biter og forvell i . Fordel pølse, brokkoli , gulrøtter og makaroni jevnt utover i en ildfast form.


Dette er en oppskrift på en smakfull formrett som hele familien kommer til å elske. I denne gratinerte middagen passer det fint å bruke restemat, som salami.

Pølse og makaronigrateng servert med brokkoli , deilig hverdagsmat. Til personer : dl( fullkorns ) makaroni. Brokkoli er yndlingsgrønnsaken min). Taggar: grateng, makaroni , makaronigrateng, pølse, pølsegrateng , pølser.


Server gjerne med kokt brokkoli til. Pølsegrateng med potet og brokkoli. Del brokkoli opp i små buketter. Jeg vil slå et slag for den gode gamle .

Har du litt slapp brokkoli eller en purreløk som burde spises så . Tilsett gjerne flere eller andre grønnsaker som f. Assorterte grønnsaker slik som brokkoli og purre i biter. En nydelig grateng som enkelt kan omgjøres til en vegetarrett om du skulle ønske det. Bland sammen makaroni , kylling, brokkoli , fløtemelk og halvparten av osten.


Hell alt over i en mellomstor ildfast form, ildfast gryte eller lignende . Bland brokkoli , pasta, skinke og paprika skåret i terninger i en smurt ildfast form. Forum › Aktuelle tema › Matforum Bufret 8. Makaronipudding med falukorv. Ha makaroni , pølser og brokkoli oppi en plastbolle, ha i sausen til slutt, (for det er ikke sikkert du får bruk for alt), slik du passer på at det blir . Jeg husker den med glede fra barndommen min, og nå er det . Fordel sjampinjonger, brokkoli , blomkål og pølsekuler i en ildfast form.


Ostepølser på makaroniseng. Søkeresultat etter makaroni oppskrifter som kan sorteres på kalorier,. Prøv også Pølseform med brokkoli. Bland inn egg, skinke, kokt makaroni og purre.


Smak til med salt og pepper.

Hell blandningen i en smurt, ildfast form. Stek gratengen midt i ovnen .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg