torsdag 28. januar 2016

Sæteren gård hinderløype

Her tilrettelegges det for at alle barn. Området er spesielt tilrettelagt for barn og unge, og inneholder bl. Sæteren Gård er DNTs egen storstue i Bærumsmarka.


Det blir badetur til Østernvann, hinderløype , zip-line, . Her finnes blant annet hinderløype , eventyrsti, natursti, tilrettelagte bålplasser, lavvo,. Kafeen holder stengt tirsdag 1.

Vi har gjort en stor jobb i hinderløypa vår og den har blitt kjempefin. Hinderløype er fremdeles under rehablitering. Vi håper gutta i løypa blir ferdig i løpet av uka og at hinderløypa åpner til . Eventyrstien, bueskyting, hinderløype.


Det er også en stor og flott gapahuk der vi skal grille. Alt er tilrettelagt med tanke på at barn og unge . Det er god boltreplass, stort aktivitetstilbud og. Her blir det gjennomgang av naturstien, lek, hinderløype og teaterstykket ”Lodin .

På Øverland gård har vi vår egen jordflekk og drivhus hvor vi sår og høster. På gården er det god plass, dyr og hinderløype. Her var det sporløp, leker, eventyrfortellere, hinderløype , . Matlagingen foregår stort sett utendørs. I skogen er det laget hinderløype av naturlige materialer . Store gressletter, klatrestativ og hinderløype. Eller du kan rusle bort til . Så er det en fantastisk hinderløype , gapahuk, og et lite eventyr-‐hus.


Luftige hinderløyper , teatersport og bueskyting er på tapeten. I oppstartsfasen har vi hatt: Naturlotto, hinderløype , refleksløypelotto, . Barna lekte og prøvde seg på en hinderløype før alle fant hver sin . Et must sted for alle med barn: Lavvo, gapahuk, hinderløype , . HER ER DET GÅRDER som har vært i drift. Nedenfor ser dere noen bilder fra turen: Bålkos:). Gapahuk, bålplass, eventyrsti, orientering og hinderløype.


Bjørlien skole hinderløype. Her snakket de om hinderløyper og barna viste de litt rundt i området før de. Vi har grønnsakhagen vår lett tilgjengelig på Øverland gård.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg